DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE O BEZPEČNOSTI VÝROBKU: RICOH IM 350, 350F, IM 430F
30.09.2019

DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE O BEZPEČNOSTI VÝROBKU: RICOH IM 350, 350F, IM 430F

Spoločnosť Ricoh Company, Ltd. a jej dcérske spoločnosti („Ricoh“) identifikovali potenciálnu obavu o bezpečnosť produktu v prípade obmedzeného počtu výrobných šarží niektorých čiernobielych multifunkčných tlačiarní (uvedených vyššie). Bezpečnostné obavy sa týkajú konfigurácie kabeláže vnútri zažehľovacej jednotky. Je dôležité, aby bolo zariadenie správne uzemnené. Zariadenie sa nesmie používať žiadnym iným spôsobom, pretože v opačnom prípade môže v zriedkavých prípadoch dôjsť k úrazu elektrickým prúdom.
Dôkladnou kontrolou sa zistilo, že sa tento problém týka menej ako jedného percenta posudzovaných tlačiarní. Spoločnosť Ricoh automaticky do októbra 2019 proaktívne vymení zažehľovaciu jednotku daných zariadení.
Ak vlastníte jeden z hore uvedených modelov, máte otázky a mal by vás miestny technik spoločnosti Ricoh navštíviť, kontaktujte helpdesk@ricoh.sk.
Spoločnosť Ricoh by sa vám chcela ospravedlniť a poďakovať za pochopenie a spoluprácu. Náš tím veľmi usilovne pracuje na vyriešení tohto problému. Naším cieľom je trvale poskytovať produkty a služby najvyššej kvality.
PDF

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk