Vylepšená inovácia atramentových tlačiarní Ricoh zameraná na efektívnu agilitu výroby na Hunkeler Innovationdays 2023
06.12.2022

Vylepšená inovácia atramentových tlačiarní Ricoh zameraná na efektívnu agilitu výroby na Hunkeler Innovationdays 2023

Flexibilné výrobné systémy reagujú na náročné ekonomické a prevádzkové podmienky

Ricoh Slovakia, Bratislava, 06.12.2022 – Najnovšia technológia  vyvinutá na zabezpečenie väčšej flexibility pri vytváraní tlačových aplikácií v malých nákladoch, bude predstavená na Hunkeler Innovationdays 2023 v Messe Lucerne od 27. februára do  2. marca. Medzi systémy zamerané na pomoc produkčným tlačiarenským spoločnostiam zvládať dnešné náročné ekonomické a prevádzkové podmienky patrí atramentová tlačiareň s kontinuálnym podávaním Ricoh Pro™ VC70000e, ktorá sa verejne po prvýkrát ukáže svetu.

Vylepšená inovácia atramentových tlačiarní Ricoh zameraná na efektívnu agilitu výroby na Hunkeler Innovationdays 2023
Vylepšená inovácia atramentových tlačiarní Ricoh zameraná na efektívnu agilitu výroby na Hunkeler Innovationdays 2023

Na najväčšom globálnom špecializovanom podujatí kontinuálneho informačného kanála bude najnovší vývoj v ocenenom portfóliu spoločnosti Ricoh demonštrovať svoje významné inovácie hardvéru, softvéru a pracovných postupov. Tie zjednodušujú výrobu, podporujú produktivitu, zvyšujú kvalitu a migráciu výroby z analógových na digitálne platformy.

Softvérové vylepšenia Ricoh Pro VC70000e zahŕňajú nástroje na automatizáciu výroby, ako aj možnosti biznis inteligencie prostredníctvom skenera Ricoh Pro a Ricoh Supervisor™. Výhody umelej inteligencie (AI) a strojového učenia (ML) spoločnosti Ricoh's Automation Suite zjednodušujú prevádzku a poskytujú väčšiu spätnú väzbu pre efektívnejšie rozhodovanie. Patentovaná technológia Ricoh  podkladovej vrstvy zaisťuje vysoko kvalitné výsledky a rozširuje škálu aplikácií, ktoré sú vhodné pre atramentové tlačiarne a ich ďalším zlepšovaním celkovej kvality tlače s ostrejšími detailmi a živšími farbami. V čase, keď globálny nedostatok ovplyvňuje výber médií a schopnosť podkladovej vrstvy vytvoriť štandardizovaný tlačový povrch, Pro VC70000e zaisťuje, že vynikajúce výsledky možno dosiahnuť na ešte širšej škále médií.  Pro VC70000e je rozšíriteľný a zameniteľný s existujúcimi modelmi Pro™ VC70000.

Flexibilnú a citlivú monochromatickú atramentovú tlač s kontinuálnym podávaním predvedie kompaktný model Ricoh Pro™ V20100. Umožňuje komerčným tlačiarňam a kníhtlačiarňam výhodne vyrábať aplikácie vrátane farmaceutických letákov, komerčnej tlače, kníh a direct mail.

Virtuálna prezentácia predstaví transformačné možnosti, ktoré prináša pripravované atramentové zariadenie Pro Z75 B2 spoločnosti Ricoh a k dispozícii budú aj vzorky. Technológia, ktorá definuje budúcnosť zahŕňa najnovšie tlačové hlavy a atramenty Ricoh, ktoré poskytujú výhody podávania hárkov s nízkymi prevádzkovými nákladmi, vysokou produktivitou, kvalitou obrazu a flexibilitou atramentovej tlačiarne. Podporuje hyperrelevantné krátke série a zrýchlenie prechodu z ofsetovej na digitálnu produkciu.

Digitálne zariadenie Ricoh Pro™ C9200 prinesie produktivitu farebných hárkov spolu s pôsobivými prevádzkovými nákladmi vrátane prvotriednej spotreby energie. Dokáže flexibilne vyrábať aplikácie na mieru pri širokom výbere médií.

Aplikácie od kníh, časopisov a direct mail až po plagáty B2, darčekové karty a obaly zdôraznia kvalitu tlače, všestrannosť výroby a komerčný potenciál, ktorý systémy Ricoh poskytujú.

Ricoh ProcessDirector podporuje efektívne a zjednodušené podávanie a výrobu hárkov.

Poradenstvo a nepretržitú podporu pri skúmaní ďalších krokov poskytuje spoločnosť Ricoh v oblasti rozvoja podnikania EDGE. Poskytuje tlačiarňam základné nástroje a školenia na vývoj efektívnych obchodných a marketingových plánov, zabezpečenie nových obchodných príležitostí a dosiahnutie návratnosti ich investícií so spoločnosťou Ricoh.

Eef de Ridder, viceprezident pre Grafickú komunikáciu, Ricoh Europe, hovorí: "Rýchlo sa vyvíjajúce portfólio relevantných a včasných vysokorýchlostných atramentových a hárkových tlačových systémov spoločnosti Ricoh umožňuje tlačiarňam efektívne a s istotou transformovať svoje prevádzkové možnosti. Môžu preskúmať nové príležitosti s neustále zdokonaľovanými softvérovými riešeniami a odborným znalostiam z EDGE. Kompletná ponuka riešení Ricoh pomáha prevádzkam poskytovať vysokokvalitné aplikácie v rozsahu objemu nákladu a zároveň prekonávať výzvy dnešného trhu. Nie je preto žiadnym prekvapením, že spoločnosť Ricoh sa pevne etablovala ako líder v oblasti vysokorýchlostných atramentových systémov, a to nielen na európskom trhu , ale na celom svete."

Viac informácií nájdete na www.ricoh-europe.com.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk