Spoločnosť Ricoh získala Rechenzentrum Schulte GmbH
24.10.2018

Spoločnosť Ricoh získala Rechenzentrum Schulte GmbH

Acquisition helps to further consolidate and expand Business Process Services operations and add new customer value

Ricoh, Hanover, 24. októbra 2018 – Ricoh Nemecko prevzala riadenie nad ústredím Rechenzentrum Schulte GmbH (RZS) v Asslare. Spoločnosť Ricoh a manažér pre platobnú neschopnosť Bernd Ache 11. októbra spoločne podpísali dohodu o akvizícii /získaní prevádzkových aktív spoločnosti RZS, ktorá bola v konkurze od 1. júna 2018.

Spoločnosť Rechenzentrum Schulte, založená v roku 1971 v Asslare, je osvedčený poskytovateľ komerčných tlačových služieb, ktorý sa špecializuje na výrobu a spracovanie transakčných dokumentov. Rozsah služieb zahŕňa celkový pracovný proces od prípravy dát a spracovania až po produkciu a distribúciu dokumentov.

„Z tejto akvizície sa veľmi tešíme a sme nadšení, že môžeme pokračovať v obchodnej činnosti Rechenzentrum Schulte. Požiadavky zákazníkov na spoľahlivosť, vysokú dostupnosť a bezpečnosť dát v rámci transakčnej tlače sú veľmi vysoké a stále rastú, hlavne pokiaľ ide o zákazníkov z oblasti bankovníctva, poisťovania, zdravotného poisťovania alebo z telekomunikačného odvetvia. Týmto nadobudnutím investujeme do dodatočnej produkčnej tlače, ktorá dopĺňa akvizíciu spoločnosti Georg Kohl z roku 2010. To znamená, že spoločnosť Ricoh pokračuje s investíciami do výroby, aby mala záložné kapacity a zdroje, ktoré nám pomôžu priblížiť sa týmto rastúcim požiadavkám zákazníkov a byť pre nich prínosom. Nadobudnutie ale odráža aj ďalší významný krok pre spoločnosť, aby ďalej upevňovala a investovala do obchodného rastu vďaka službám obchodných procesov,” vraví Yoshihiko (Yoshi) Sasaki, riaditeľ plánovania firemných stratégií pre Ricoh Nemecko.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk