Spoločnosť Ricoh Europe získala ocenenie Logitech Partner roka
20.09.2022

Spoločnosť Ricoh Europe získala ocenenie Logitech Partner roka

Ricoh Europe, Bratislava, 20. septembra 2022 - Spoločnosť Ricoh Europe získala prestížne ocenenie Logitech Partner of the Year ako uznanie za svoju bezkonkurenčnú schopnosť integrovať produkty Logitech do svojho B2B portfólia.

Partnerstvo je založené na schopnosti spoločnosti Ricoh vytvárať plne vybavené zasadacie miestnosti a pracoviská na spoluprácu s využitím videokonferenčných riešení spoločnosti Logitech, ako sú kamery, zariadenia používateľského rozhrania, mikrofóny, periférne zariadenia a sprievodné služby. Tieto sú nakonfigurované spoločnosťou Ricoh tak, aby bez problémov fungovali s preferovanou video platformou koncového používateľa vrátane Microsoft Teams a Zoom. 

Prostredníctvom tohto partnerstva môžu zákazníci spoločnosti Ricoh využívať špičkovú ponuku na trhu, ktorá poskytuje spoľahlivosť spojenú s produktmi Logitech a spravovanými službami spoločnosti Ricoh. Patria sem zákazníci spoločností, ktoré Ricoh získal s cieľom ďalej rozšíriť svoje možnosti v oblasti digitálnych služieb, ako aj tých, ktoré získa v budúcnosti. 

Logitech Select, rozšírená služba podporujúca všetky zariadenia Logitech v miestnosti, je kľúčovou súčasťou ponuky služieb spravovaných spoločnosťou Ricoh, ktorá pomohla urýchliť rast partnerstva.

Brooke Ellingworth, vedúca oddelenia Channel VC & B2B spoločnosti Logitech, hovorí: "Vzájomné vysoké nasadenie spoločností Logitech a Ricoh spôsobilo, že naše partnerstvo sa rozvíja. Globálny dosah spoločnosti Ricoh, jej schopnosti v oblasti poskytovania služieb a odborné znalosti v oblasti integrácie produktov z nej robia dokonalého partnera pre posilnenie postavenia pracovísk v digitálnom veku. Zaznamenali sme nárast o 80 %, čo ešte viac zvýrazňuje možnosti, ktoré toto partnerstvo poskytuje."

Andrew Nelson, obchodný riaditeľ EMEA pre komunikačné služby, Ricoh Europe, dodáva: "V spolupráci so spoločnosťou Logitech poskytujeme zákazníkom bezkonkurenčné portfólio inovatívnych riešení a technických znalostí, ktoré podporujú špecifické požiadavky. Ocenenie Partner roka je dôkazom prístupu, ktorý v spoločnosti Ricoh uplatňujeme v prvom rade voči zákazníkom, keďže sme lídrom zmien uvoľňujúcich ľudský potenciál prostredníctvom sily a príležitostí technológií."

Viac informácií o možnostiach digitálnych služieb spoločnosti Ricoh nájdete na stránke www.ricoh.sk.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk