Rozvíjajúce sa portfólio spoločnosti Ricoh na FESPA 2019 podporuje ziskovú diverzifikáciu
11.03.2019

Rozvíjajúce sa portfólio spoločnosti Ricoh na FESPA 2019 podporuje ziskovú diverzifikáciu

Praha, 11. marca 2019 – Rýchlo sa rozvíjajúce portfólio spoločnosti Ricoh vystavené na veľtrhu FESPA, návštevníkom predstaví možnosti, ako môžu za účelom zvýšenia zisku diverzifikovať svoje služby a vstupovať na nové trhy.

FESPA 2019
Ricoh na FESPA predvedie flatbedové a veľkoformátové tlačiarne, priamu tlač na textil a inkjetovú technológiu
Na 304 metroch štvorcových svojho stánku B4 K31 na veľtrhu FESPA, ktorý sa bude konať od 14. do 17. mája 2019 na výstavisku v Mníchove, predstaví spoločnosť Ricoh riešenia vyvíjané pre firmy pôsobiace v obore tlače, ktoré chcú vylepšiť alebo rozšíriť služby, ktoré ponúkajú.
Medzi systémy, ktoré majú uspokojiť zvýšené nároky na širšie tlačové možnosti spolu s kratšou výrobnou dobou a vyššou produktivitou, patrí veľkoformátová roll-to-roll latexová tlačiareň Ricoh Pro™ L5160. V Európe bude v predaji od apríla 2019. V porovnaní so svojou predchodkyňou prináša vyššiu produktivitu a výkon, nižšie požiadavky na údržbu, ale zároveň mimoriadnu kvalitu.

Pre tých, ktorí chcú začať s potlačou textilu, bude k dispozícii jednoducho použiteľná tlačiareň Ri 100 Direct to Garment a pre vyššie výrobné nároky vhodnejšie zariadenie Ri 6000 Direct to Garment. Obidve umožňujú poskytovateľom tlače flexibilnú, cenovo výhodnú ponuku digitálnej tlače pre potlač tričiek, textilných tašiek, búnd, mikín a ponožiek.

Pre kreatívnu a všestrannú tlač sa predstaví päťfarebné produkčné zariadenie Ricoh Pro™ C7200x, na ktorom budeme tlačiť inšpiratívne farebné aplikácie na rad médií s využitím piatej farby.
V Centre pre riešenie (Solutions hub) prebehnú názorné ukážky toho, ako je možné s najnovšími možnosťami a funkciami intuitívneho softvéru dosiahnuť trvalo presné a vysoko kvalitné produkcie z jednej platformy pre workflow, a súčasne bude predstavený produkčný server ColorGATE po akvizícii spoločnosti v decembri 2018.
K tomu sa pridá nový veľkoformátový flatbedový systém a ďalšie skvelé technologické novinky z oblasti priamej digitálnej tlače, tonerov a tlačových hláv. Ďalšie informácie budú čoskoro nasledovať.
The entire inkjet portfolio is underpinned by core Ricoh technologies in both printheads and inks. Ricoh’s team of experts will be on hand to assist the adoption of these technologies within the OEM community looking to take advantage of the latest innovations for a diverse range of applications in sectors including Sign & Display, textile and décor.

Základom celého portfólia atramentových tlačiarní sú originálne technológie Ricoh, a to ako tlačové hlavy, tak tonery. Tím odborníkov spoločnosti Ricoh bude vždy k dispozícii, aby pomohol s riešením záujemcom v rámci komunity OEM pri zavedení týchto technológií. A poradí všetkým, ktorí budú chcieť využiť tieto posledné inovácie pri najrôznejších aplikáciách v odvetviach ako je Sign & Display, textil a dekor.

Graham Kennedy, riaditeľ divízie Komerčná atramentová tlač, skupiny Komerčná priemyselná tlač spoločnosti Ricoh Europe, komentuje: „Toto je v poradí naša štvrtá účasť na veľtrhu FESPA a každým rokom náš stánok viac a viac rastie, aby sme dali dostatočný priestor nášmu rozširujúcemu sa portfóliu. Naše najnovšie prírastky boli vyvinuté s cieľom zaručiť funkčnosť, kvalitu a schopnosť prispôsobiť sa meniacim sa potrebám klientov. Teší nás, že môžeme ukázať, ako sa naše najnovšie technológie zlepšujú a vzájomne dopĺňajú. Na oplátku umožňujú našim klientom skúmať nové trhy a podnikať v nových oblastiach s dôverou, že obstoja a budú plniť svoje záväzky, a s istotou vedomia, že odbornosť Ricohu majú na dosah ruky, pokiaľ ju budú potrebovať."
V priebehu veľtrhu budú mať návštevníci príležitosť stretnúť sa s odborníkmi spoločnosti Ricoh a diskutovať s nimi o tom, ako môžu rozširovať obzory svojej výroby a zavádzať nové možnosti zárobku.
Ďalšie informácie nájdete na adrese www.ricoh-europe.com.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk