Ricoh vyrazí na charitatívnu cestu, aby podporil výskum Alzheimerovej choroby
08.08.2018

Ricoh vyrazí na charitatívnu cestu, aby podporil výskum Alzheimerovej choroby

Bratislava, 8. august 2018 – Spoločnosť Ricoh Europe pred niekoľkými mesiacmi spustila projekt Printed Memories na podporu výskumu Alzheimerovej choroby. Súčasťou projektu na získanie finančných prostriedkov je tiež peší pochod Davida Millsa, CEO Ricoh Europe, naprieč pohorím Pennine v Anglicku, ktoré čiastočne zasahuje aj územie Škótska a začína práve dnes.

Ricoh vyrazí na charitatívnu cestu, aby podporil výskum Alzheimerovej choroby

Ricoh vyrazí na charitatívnu cestu, aby podporil výskum Alzheimerovej choroby
Aby získal finančnú podporu pre výskum Alzheimerovej choroby, rozhodol sa David vydať na 268 míľ dlhý charitatívny pochod po Penninskej ceste od Derbyshire ku škótskym hraniciam. Cesta povedie náročným terénom troch národných parkov a bude trvať 21 dní (od dnes, 8. do 29. augusta 2018). David na svojej ceste nebude sám, pretože inšpiroval aj Stephena Palmera, CEO Ricoh Czech Republic and Ricoh Slovakia, ktorý sa k nemu spolu s dvomi ďalšími kolegami na deň pripojí.

Každý pozná niekoho, kto trpí Alzheimerovou chorobou, a ja som bol preto obzvlášť zanietený tento projekt nejakým spôsobom podporiť. Keď som počul o Dávidovej výzve, pochode naprieč pohorím Pennine, ihneď som využil príležitosť pripojiť sa k nemu aspoň na deň spoločne s dvomi kolegami z Ricoh Czech Republic a Ricoh Slovakia. Odmena bude pre nás hneď dvojnásobná. Po prvé, časť pohoria Pennine medzi Malhalm a Horton-in-Ribblesdale je výnimočne krásna a po druhé, čo je dôležitejšie, skutočne verím, že podporením výzvy zvyšujeme sponzorstvo a že aj takýmto spôsobom sa sčasti podieľame na hľadaní lieku na Alzheimerovu chorobu,“ hovorí Stephen Palmer, generálny riaditeľ spoločnosti Ricoh Czech Republic a Ricoh Slovakia.
Ricoh vyrazí na charitatívnu cestu, aby podporil výskum Alzheimerovej choroby
Ricoh Brand Ambassador and British number one, Charley Hull

Nie je to výzva iba pre Davida a Stephena. Je to výzva pre nás všetkých! 

Pridajte sa k nám a podporte projekt aj vy. Radi by sme poďakovali všetkým, ktorí projekt podporili, pričom špeciálne poďakovanie za veľkorysý príspevok by sme chceli venovať nášmu hlavnému sponzorovi, spoločnosti MyQ Solution.

„Vytváranie a uchovávanie spomienok je kľúčovou súčasťou života,“ vraví Petra Sluková, Chief HR Officer spoločnosti MyQ, ktorá vyvíja riešenia pre optimalizáciu tlače a pracovného toku.
„Sme preto hrdí, že stúpame vpred a podporíme boj proti Alzheimerovej chorobe spoločne s Davidom a Stephenom.“

Pre viac informácií o projekte a možnostiach darovania, navštívte:

https://ricoh-alzheimers-research-uk.everydayhero.com/uk/stephen-palmer

Viac informácií o projekte Printed Memories:

www.printed-memories.com

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk