Ricoh predstavuje tlačiareň Ri 100 pre priamu tlač na textil
15.01.2018

Ricoh predstavuje tlačiareň Ri 100 pre priamu tlač na textil

Bratislava, 15. januára 2018 – Spoločnosť Ricoh uvádza na trh novú, cenovo dostupnú DTG tlačiareň s označením RICOH Ri 100. Týmto krokom sa rozširujú možnosti pre nové i existujúce firmy, poskytujúce služby v oblasti tlače na textil.
Tlačiareň je ideálna pre kreatívnych podnikateľov, ktorí s potlačou textilu buď začínajú, alebo chcú svoje služby rozšíriť o nový profitabilný produkt. Ricoh Ri 100 spája vysokú kvalitu výstupu a jednoduché použitie, to všetko za dostupnú cenu. Svoje uplatnenie nájde v nízkonákladovom či kusovom produkčnom segmente.
Ricoh Ri 100
Nová DTG tlačiareň Ricoh Ri 100 pre priamu tlač na textil.
Najnovšie zariadenie značky Ricoh obohatí portfólio DTG tlačiarní, v ktorom figurujú v nedávnej dobe novo na trh uvedená Ricoh Ri 3000 a Ri 6000. Model Ri 100 umožňuje podnikateľom zákazkovú tlač propagačných a osobných predmetov, ako sú tričká, textilné tašky, návleky na vankúše alebo mikiny. S Ri 100 môžete priamo tlačiť na širokú škálu materiálov, od 100% bavlny až po zmesi s minimálne polovičným podielom bavlny.
Model Ri 100 umožňuje poskytovateľom tlače pružne reagovať na meniace sa potreby koncových užívateľov. Zaručuje dynamickú ponuku rýchlej, vysoko kvalitnej digitálnej tlače bez obmedzenia množstva na minimálny odber. Očakáva sa, že sa stane populárnym nástrojom v celej rade odvetví a rôznych aktivít, vrátane módnej tvorby, výroby domácich dekorácií, na základných, stredných i vysokých školách, vo firmách, v malých a stredných podnikoch, v rôznych organizáciách a skupinách, v turistike, športových kluboch či pri charitatívnych akciách.
Jednoduchý ovládač tlačiarne Ri 100 podporuje bezdrôtovú tlač z ľubovoľnej aplikácie alebo počítača na pracovisku. Pritom jednoduché, užívateľsky prívetivé funkcie automatickej údržby sa starajú o prevádzkyschopnosť tlačiarne. Pre vylepšenie grafiky a pridávanie textu je k dispozícii software pre dodatočné úpravy.
Josef Fleissig, produktový manažér pre produkčnú tlač RICOH Slovakia doplňuje: „Veľmi vítame, že tento kompaktný produkt za rozumnú cenu môže stavať na úspechu našich predchádzajúcich tlačiarní Ri 3000 a Ri 6000. Jeho dostupnosť a naozaj jednoduché použitie určite priláka nových profesionálov i amatérov, k možnosti dekorácie textilu a umožní komerčným firmám rozšíriť ponuku ich služieb. Ricoh momentálne ponúka kompletné portfólio priamej tlače na textil s kompletným riešením od jediného dodávateľa.“
Tlačiareň Ri 100 pre priamu tlač na textil využíva univerzálnu piezoelektrickú atramentovú technológiu Ricoh, ktorá dodáva kvalitnú tlač s vysokou ostrosťou. Premenlivá veľkosť kvapky atramentu umožňuje tlač detailných kresieb a fotografií s plynulým prechodom v rozlíšení 1200 x 1200 dpi.

Model Ri 100 sa objaví na trhu vo Veľkej Británii, Holandsku a Španielsku v apríli tohto roku, v celom regióne EMEA bude k dispozícii začiatkom druhej polovice 2018.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk