Ricoh predstaví na veľtrhu FESPA 2018 doteraz najširšie produktové portfólio
12.02.2018

Ricoh predstaví na veľtrhu FESPA 2018 doteraz najširšie produktové portfólio

Bratislava, 12. februára 2018 – Ricoh chce naplno využiť potenciál medzinárodného tlačiarenského veľtrhu FESPA, aby ukázal, že jeho najnovšie inovácie v oblasti produkčnej tlače môžu poskytovateľom tlače pomôcť efektívne rozširovať ich služby.

Na veľtrhu FESPA bude Ricoh vystavovať tlačiarne typu Flatbed, tlačiarne pre veľkoformátovú tlač, DTG (tlač priamo na textil) a tlačiarne s atramentovou technológiou
Na 224 m2 výstavnej plochy, v rámci stánku A50 v hale 3.1 na výstavisku Messe Berlín, bude Ricoh spolu s ďalšími spoločnosťami z odvetvia tlače a komunikácie prezentovať od 15. do 18. mája 2018, ako by mohol otvárať dvere novým príležitostiam v dynamicky sa rozvíjajúcom odvetví zobrazovania reklamy vo verejnom priestore – Sign and Display.
Ricoh presents broadest portfolio at FESPA 2018
Na veľtrhu FESPA bude Ricoh vystavovať tlačiarne typu Flatbed, tlačiarne pre veľkoformátovú tlač, DTG (tlač priamo na textil) a tlačiarne s atramentovou technológiou
Ricoh na veľtrhu FESPA 2018 predstaví posledné novinky v piatich rôznych oblastiach tlače, a to Flatbed tlačiarne, veľkoformátovú tlač, technológiu pre priamu potlač textilu - DTG, tlačiareň pre ofsetovú tlač a inovačné technológie atramentových tlačových hláv.
Ďalšie zaujímavosti budú k videniu v priestore improvizovaného štúdia, vyhradeného pre ukážky práce s aplikáciami a softwarom. Tu bude vystavená pestrá paleta vzorovej tlače a súčasne bude prebiehať viacero názorných ukážok práce s Ricoh systémami. Návštevníci budú mať príležitosť preskúmať celé spektrum ponúkaných možností.
Josef Fleissig, Produktový manager pre produkčnú tlač Ricoh Slovakia dodáva: „Sme radi, že budeme môcť predstaviť systémy z celého nášho neustále sa rozširujúceho portfólia. Od Flatbed tlačiarní pre dekoratívnu tlač cez inovatívnu, cenovo výhodnú tlač na textílie, až po veľkoformátové stroje a našu vlastnú technológiu atramentových tlačových hláv. Ponúkame riešenia, ktoré sa uplatnia pri plnení najrôznejších úloh a zákaziek. Budeme po celú dobu trvania veľtrhu návštevníkom naplno k dispozícii a záujemcom pomôžeme nachádzať príležitosti pre vyššiu ziskovosť v ich podnikaní. Ukážeme, ako na bezproblémovú integráciu produktov, ktoré prispievajú k efektívnemu a hladko plynúcemu workflow.“
Expozícia Ricoh sa nachádza v blízkosti prednáškových sál a klubu FESPA, neďaleko od hlavného vstupu. Všetci návštevníci sú srdečne pozvaní, aby si prišli pozrieť rozsiahle portfólio značky Ricoh.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk