Ricoh a DocuWare – rok po
05.08.2020

Ricoh a DocuWare – rok po

David Mills, CEO, Ricoh Europe
Ricoh a DocuWare – rok po

Ricoh Europe, Londýn, 5. august 2020 - Za rok sa toho môže stať veľa. V tomto čase pred dvanástimi mesiacmi by slová a frázy, ako sú napríklad „uzavretie“, „izolácia“ a „sociálny odstup“, pre väčšinu ľudí znamenali len málo. Jedným pozitívom, ktoré vzišlo z tohto obdobia, je úspech z akvizície DocuWare spoločnosťou Ricoh.

Dňa 6. augusta 2019 sa spoločnosť DocuWare oficiálne stala súčasťou rodiny Ricoh. Ako popredný poskytovateľ softvéru Content Services DocuWare podporuje viac ako 14-tisíc zákazníkov vo vyše 90 krajinách prostredníctvom cloudu a on-premise softvéru správy dokumentov a automatizácie pracovných postupov. Akvizícia je v súlade so stratégiou spoločnosti Ricoh transformovať sa na spoločnosť poskytujúcu digitálne služby a umocňuje naše úspešné dlhodobé partnerstvo s DocuWare.
Nie je tajomstvom, že klienti musia náhle meniť pracovné postupy. Najpodstatnejšie je, že akvizícia umožnila ešte väčšiemu počtu klientov uskutočniť aj zásadné obchodné rozhodnutia na diaľku. Môžeme vám ponúknuť jednoduché úložisko a získanie rýchlej odozvy, a to pri zavádzaní komplexných požiadaviek ohľadom pracovných postupov do prostredia klienta tak, ako je potrebné.
Jeden klient pôsobiaci vo finančnom sektore v Španielsku sa v minulosti dopytoval automatizácie procesov, ale rozhodol sa ďalej nekonať. Po vypuknutí pandémie v jeho firme urýchlene potrebovali spôsob, aby mohli diaľkovo pristupovať k dokumentom svojich zákazníkov. Náš tím bol schopný poskytnúť včasné riešenie ich problému a ubezpečiť ich, že dokumenty týchto zákazníkov sú úplne v bezpečí. Ľahká inštalácia a rýchlosť odozvy viedli k tomu, že klient svoju pôvodnú požiadavku rozvinul.
Inde zas náš juhoafrický tím pomohol klientovi z oblasti výroby vyriešiť problém s administratívou za menej ako štyri týždne. Izolácia znamenala, že prvé stretnutie sa muselo konať virtuálne. Nasledovala návšteva miesta počas prvého týždňa prevádzky a druhé virtuálne stretnutie. Tím bol schopný rýchlo vyriešiť problémy, ktoré prináša sociálny odstup, a bezpečne dostať klienta (a jeho zákazníkov) späť k podnikaniu.
Tieto prípady ponúk sú dôkazom toho, ako akvizícia DocuWare spoločnosťou Ricoh pomáha klientom napredovať aj v týchto neustále sa meniacich časoch. Môžeme vidieť stále viac vynikajúcich príkladov toho, ako naši klienti s pomocou DocuWare prekonávajú problémy pri obchodovaní. Teším sa na nasledujúcich dvanásť mesiacov aj tie ďalšie, počas ktorých zabezpečíme, že ešte viac zákazníkov (existujúcich aj nových) bude mať softvér potrebný na ochranu a rozvoj svojho podnikania v tomto dynamickom prostredí.
Kliknite sem a zistite, ako vám spoločnosť Ricoh môže pomôcť vytvoriť inteligentné a bezpečné pracovisko.
Aj v Slovenskej republike vieme vyriešiť digitalizáciu procesov, a zrýchliť tak fungovanie vo vnútri firmy. Ak vás táto téma zaujíma, kontaktujte naše obchodné oddelenie, alebo nám napíšte správu prostredníctvom našej webovej stránky.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk