Nový rad produkčných tlačiarní Ricoh Pro™ C9200 edície Grafik Art zvyšuje ziskovosť firiem
04.05.2018

Nový rad produkčných tlačiarní Ricoh Pro™ C9200 edície Grafik Art zvyšuje ziskovosť firiem

Bratislava, 4. mája 2018 – Poskytovatelia tlačových služieb majú teraz nástroj pre zvýšenie obratu, zníženie prevádzkových nákladov a podporu rastu svojho podnikania. To všetko vďaka novému modelovému radu farebných digitálnych produkčných zariadení Ricoh Pro C9200.
Spoločnosť Ricoh predstavila nové farebné zariadenie Ricoh Pro C9200
Spoločnosť Ricoh predstavila nové farebné zariadenie Ricoh Pro C9200
Rad Pro C9200 vychádza z úspešnej technológie platformy Ricoh ProTM C9100 a ponúka vyššiu kvalitu tlače s vynikajúcou registráciou papiera. Jej nová technológia automatickej diagnostiky farieb zaisťuje farebnú konzistenciu a stabilitu farieb tým, že detekuje a upravuje jemné odchýlky farebnej tonality pri tlači.
Rozšírenie kapacity tlačových médií je možno vďaka schopnosti zariadenia tlačiť na predĺžené formáty s dĺžkou až 1030 mm pri automatickej obojstrannej tlači a pri jednostrannej tlači až do dĺžky formátu 1220 mm s maximálnou gramážou 450 g/m2.
Produktivita týchto modelov sa zvýšila na rýchlosť tlače až 115 str./min. (A4) alebo 135 str./min (A4). Okrem toho ešte väčšiu efektivitu a všestrannosť umožňuje výber prídavných zariadení, ktoré je možné do linky pripojiť pre výrobu širokej škály tlačových aplikácií. Nový, intuitívny, dotykový ovládací panel s veľkosťou 17“ sprostredkuje lepšie ovládanie a nastavenie celej konfigurácie stroja.
Neprerušovaná prevádzka je možná zásluhou vylepšeného ovládania pre čistenie. Maximálna doba prevádzkyschopnosti je zaistená vymeniteľnými jednotkami a funkciou doplnenia tonera v priebehu tlače.
Pre tieto typy strojov je k dispozícii rad digitálnych front endových radičov, napr. Fiery E-45 a E-85 od firmy EFI alebo vysoko výkonný tlačový server DFE TotalFlow R-62 od Ricoh, ktorý ponúka vynikajúcu integráciu s rôznymi riešeniami predtlačovej prípravy, vrátane Prinergy od spoločnosti Kodak a Apogee značky Agfa. Ako voliteľná možnosť je k dispozícii podpora protokolu IPDS pre tlačové prostredie AFP datastream.
„Neexistuje žiadna ďalšia farebná digitálna platforma, ktorá by výkonom a vlastnosťami zodpovedala Ricoh Pro C9200,“ komentuje Josef Flessig, Produktový manažér pre Commercial&Industrial Print RICOH Slovakia a RICOH Czech Republic. „Všetky jej pokročilé vlastnosti boli vyvinuté tak, aby bola schopná vyššej kvality, zákazkovej výroby so širším rozsahom poskytovaných služieb, tlačou na širší výber typov substrátov, ku ktorým patria syntetické materiály, prepisovací papier a natierané i nenatierané papiere a obálky. To všetko pomáha poskytovateľom tlačových služieb maximalizovať prevádzkyschopnosť výroby, zvyšovať efektivitu s nižšími nákladmi a vyšším ziskom, a reagovať na stále rastúce požiadavky trhu.“
Modelový rad zariadení Ricoh Pro C9200 bude k dispozícii v regióne krajín EMEA od júna 2018.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk