Spoločnosť Melter objednáva prvú tlačiareň Pro VC70000 pre nemecký trh
13.06.2019

Spoločnosť Melter objednáva prvú tlačiareň Pro VC70000 pre nemecký trh

Praha, 13. júna 2019 – Spoločnosť Melter, ktorá sa špecializuje na direct mail, si objednala prvú vysokorýchlostnú atramentovú tlačiareň Ricoh Pro VC70000 v Nemecku.

Ricoh Pro VC70000
Melter investuje do prvého vysokorýchlostného atramentového stroja Ricoh Pro VC70000 v Nemecku

Ocenený model Pro VC70000 sa pripojí k dvom hárkovým tlačiarňam Ricoh Pro™ C9200. Spoločnosť Melter urobila strategickú investíciu, aby jej pomohla dôsledne riadiť digitalizáciu vo výrobnom prostredí a vyhovieť rastúcemu dopytu po vysokej kvalite, rýchlom obrate a personalizovanej tlači.

Ako jeden z popredných európskych poskytovateľov služieb v oblasti priameho marketingu sme vždy na pozore s novými priekopníckymi technológiami pre našich zákazníkov. Tieto nové technológie nás nielen odlišujú od konkurencie, ale predovšetkým tiež spĺňajú stále rastúce požiadavky trhu a zákazníkov.“ Vraví Daniel Melter, výkonný riaditeľ spoločnosti Melter Group.

"Sme veľmi radi, že sme našli v Ricoh partnera, ktorý nás podporuje výkonnými technológiami a skvelými odbornými znalosťami. Pro VC70000 zaujme vynikajúcou kvalitou tlače, produktivitou a vysokou ziskovosťou. Vďaka tejto platforme sme schopní ponúknuť našim zákazníkom nové produkty a veľmi kreatívne tlačové aplikácie s vynikajúcim výsledkom a veľkou pridanou hodnotou.

Vysokorýchlostná atramentová tlačová platforma Ricoh Pro VC70000 umožňuje flexibilnú, efektívnu a vysokokvalitnú digitálnu tlač vďaka novej technológii atramentu Ricoh, inovatívnej a patentovanej sušiacej jednotke a výnimočnej možnosti využitia širokej škály tlačových médií, vrátane koutovaných ofsetových materiálov.

Eef de Ridder, viceprezident spoločnosti Commercial Printing Group, Ricoh Europe, vraví: „Sme veľmi radi, že sa spoločnosť Melter rozhodla rozšíriť svoje výrobné možnosti o našu najnovšiu technologickú platformu, ktorá poskytuje bezkonkurenčnú kvalitu tlače pri maximálnych rýchlostiach. Toto rozhodnutie nasleduje spoločnosť Zalsman, ktorá potvrdila úspešné začlenenie tejto tlačovej platformy do ich výrobného workflow a ďalej je názorným príkladom toho, ako môže portfólio našich technologických riešení podporovať dynamický rast “

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk