Inkjetová novinka od Ricohu sa predstaví na Hunkeler Innovationdays 2019
21.12.2018

Ricoh predstaví na veľtrhu Hunkeler Innovationdays 2019 patentovanú technológiu, ktorá pomôže poskytovateľom tlačových služieb raketovo naštartovať výrobu.

Bratislava, 21. decembra 2018 – Ricoh predstaví na veľtrhu Hunkeler Innovationdays 2019 patentovanú technológiu, ktorá pomôže poskytovateľom tlačových služieb raketovo naštartovať výrobu. Atramentová tlačová platforma Ricoh Pro ™ VC70000 bude mať svetovú premiéru na švajčiarskom výstavisku Messe Luzern, a to od 25. do 28. februára 2019.
Ricoh inkjet innovation reaches new heights at Hunkeler Innovationdays 2019

Na najväčšom medzinárodnom odbornom veľtrhu so zameraním na nepretržitú tlač predstaví Ricoh svoju kontinuálnu Pro VC70000 s novou patentovanou sušiacou technológiou, navrhnutou pre úlohy s veľkým pokrytím atramentu a elimináciou fyzickej deformácie papiera. Stroj tlačí rýchlosťou 12 000 hárkov za hodinu a zaistí rýchlu, konzistentnú a vysoko kvalitnú tlač vďaka novo vyvinutým vlastným tonerom, vhodným pre tlač na všetky tradičné obalené ofsetové substráty. Túto schopnosť preukážu bohaté ukážky tlače na obalený ofsetový papier, vrátane štvorcovej fotoknihy s hranou 225 mm, tlačené na papier s gramážou 150 g, so šitou väzbou, priamych poštových reklamných zásielok a letákov.

Skvelou ukážkou flexibilnej a adaptívnej tlačovej výroby monochromatických zákaziek je kompaktné kontinuálne atramentové zariadenie Ricoh Pro™ V20000. Umožní poskytovateľom tlačových služieb ziskovú výrobu rozmanitých aplikácií od farmaceutických letákov cez transakčnú tlač, ako sú poštové poukážky, výpisy alebo úradné dokumenty, až po knihy či reklamné tlačoviny.
Produktivitu a znížené prevádzkové náklady pre farebnú tlač hárkov prináša digitálne zariadenie Ricoh Pro ™ C9200, ktoré vychádza z vysoko úspešnej technologickej platformy Ricoh Pro™ C9100. Poskytuje vyššiu obrazovú kvalitu tlače, vynikajúcu registráciu a rozhodne podporí rast spoločnosti.
Ako podporu pre efektívnu a rýchlu modernú kontinuálnu tlač predstaví spoločnosť Ricoh nové prírastky svojho softwarového portfólia a upozorní na prednosti svojich softwarových aplikácií Ricoh TotalFlow BatchBuilder a Ricoh ProcessDirector.
Eef De Ridder, viceprezident divízie Komerčnej tlače skupiny pre Komerčnú a priemyselnú tlač Ricoh Europe, komentuje: „Naša platforma kontinuálnej produkčnej tlače rýchlo rastie a nás teší, že môžeme návštevníkom veľtrhu Hunkeler Innovationdays 2019 poskytnúť prvé zoznámenie sa so všetkými skvelými technológiami, ktoré sa predstavia v našom systéme Pro VC70000. Originálna technológia z nášho vlastného vývoja, vrátane jedinečnej novej sušičky a atramentov značky Ricoh, ktoré podporujú všetky ofsetové substráty, otvárajú celý svet nových možností tlačovej výroby.“
Spoločnosť Ricoh sa počas Partners Conference, usporiadanej na veľtrhu, pripojí k ďalším výrobcom tlačiarní v panelovej diskusii na tému Successful with Automation a súčasne je opäť sponzorom akcie DOXNET, ktorá prináša seriál odborných prednášok a priestor pre účastníkov veľtrhu, kde môžu nadväzovať nové kontakty, vymieňať si skúsenosti a vytvárať nové obchodné príležitosti.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk