Antonín Brož sa stal novým obchodným riaditeľom Ricoh Slovakia a Ricoh Czech Republic
04.09.2018

Antonín Brož sa stal novým obchodným riaditeľom Ricoh Slovakia a Ricoh Czech Republic

Bratislava, 4. september 2018 – Novým obchodným riaditeľom pre RICOH Slovakia a Ricoh Czech Republic sa stal Antonín Brož. Bude zodpovedný za obchodné aktivity naprieč všetkými divíziami spoločnosti. 

Antonín Brož sa stal novým obchodným riaditeľom Ricoh Slovakia a Ricoh Czech Republic
Antonín Brož má viac ako 15-ročné skúsenosti v oblasti priameho i nepriameho obchodu so zameraním na strategický rozvoj a obchodnú expanziu spoločností. Posledných 10 rokov pôsobil v spoločnosti Canon na kľúčových manažérskych pozíciách.  Od roku 2014 zastával pozíciu Business and Information Services Directora, počas ktorej viedol tím s viac než 200 pracovníkmi so špecializáciou na digitálnu transformáciu a optimalizáciu fungovania spoločnosti v oblasti dokumentových, obchodných a komunikačných procesov.
„Dnešný trh v oblasti tlačových, softvérových aj IT služieb sa za poslednú dobu výrazne zmenil. Je oveľa dynamickejší, náročnejší a vyžaduje perfektnú znalosť prostredia, trendov i procesov konkrétnych zákazníkov, ktorým chcete ponúknuť svoje služby a riešenia. Či už ide o kancelársku techniku, produkčné a veľkoformátové zariadenia, softvér alebo outsourcing. Mojím hlavným cieľom bude všetky tieto oblasti ďalej obchodne a kvalitatívne rozvíjať, a tým posilňovať konkurenčnú výhodu i trhovú pozíciu spoločnosti Ricoh naprieč kľúčovými segmentmi. Už sa na túto novú výzvu a spoluprácu s novými kolegami teším.“
Antonín sa vo svojom voľnom čase venuje hlavne rodine, cyklistike a golfu.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk