Zoznámte sa s Ricoh, spoločnosťou poskytujúcou digitálne služby
29.07.2020

Zoznámte sa s Ricoh, spoločnosťou poskytujúcou digitálne služby

Alberto Mariani, SVP Office Services, Ricoh Europe

Ricoh Europe, Londýn, 29. júl 2020 - Často sa hovorí, že zmena je jedinou konštantou. I keď o tom môžeme do určitej miery diskutovať, nemôžeme poprieť, že tí, ktorí sa nevyvíjajú, sa skôr či neskôr vytratia.

Meet Ricoh, the digital services company

Jedinou a najväčšou výzvou, ktorej dnes podniky čelia, je prispôsobiť sa tempu zmien. Ako sa organizácie a ich ľudia vyrovnávajú so zdanlivo krkolomnou rýchlosťou technologického vývoja a vznikom nových požiadaviek zákazníkov? Odpoveď čiastočne spočíva v neustálom rozvoji zručností. Prečo? Pretože ak dokážete pokračovať vo vývoji svojho rozsahu schopností, budete vždy dôležití.

Prispôsobenie sa zmenám a zmena vnímania nie sú ničím iným ako rýchlou výhrou. Je asi primerané tvrdiť, že väčšina ľudí vníma Ricoh ako tlačiarenskú spoločnosť alebo výrobcu hardvérov. A mali by pravdu - to je to, čím sme od svojho založenia v roku 1936. Avšak analytici, komentátori a zákazníci nás stále viac uznávajú ako spoločnosť poskytujúcu digitálne služby.

Uznávam, že výraz „spoločnosť poskytujúca digitálne služby“ môže znieť nejasne. Pre nás (a predovšetkým pre našich zákazníkov) je to všetko o poskytovaní špičkových produktov a služieb, ktoré podporujú vývoj v oblasti digitálnych transformačných ciest. Je to o efektívnejšom pracovaní. Je to o odstránení starostí s dlhými, ťažkopádnymi procesmi. Jednoducho povedané, ide o vývoj riešení prispôsobených meniacim sa potrebám našich zákazníkov. Toto je v priamom súlade s naším prístupom Zákazník na prvom mieste. Naša kampaň Spolupráca odkiaľkoľvek je skvelým príkladom toho, ako tento program privádzame k životu. Kampaň propaguje dôležitosť toho, aby podniky zostávali prepojené prostredníctvom inteligentnej kombinovanej práce vďaka rýchlemu nasadeniu, užívateľsky prívetivými, bezpečnými a škálovateľnými riešeniami pre podniky všetkých typov a veľkostí. Toto je iba jeden spôsob, ktorým sa prezentujeme ako spoločnosť digitálnych služieb.

Inžinieri so sídlom v našom špecializovanom centre excelentnosti v Birminghame vo Veľkej Británii v tom hrajú nemalú úlohu. Tým, že sa zameriavajú na Office 365, analýzu dát a softvérové inžinierstvo, vedia identifikovať prichádzajúce trendy a zmeny. Úzko spolupracujú s našimi zákazníkmi, aby sme týmto zákazníkom mohli prinášať tie najlepšie obchodné výsledky. Tím sa v prvom rade zameriava na vývoj softvérových riešení, ktoré sa predávajú „ako služba“ – rastúci dopyt zákazníkov v rámci regiónu EMEA. Patria sem produkty ako „Smart Spaces“, inteligentný a ľahko použiteľný systém riadenia pracovísk, a „Print Insights“, riešenie reportingu riadeného umelou inteligenciou. Tím bol natoľko úspešný, že od augusta sa rozširuje z Veľkej Británie do celého regiónu EMEA. Náš globálny riaditeľ, Jake Yamashita, nedávno uviedol, že „musíme využívať digitálnu silu na zvýšenie individuality a vitality jednotlivcov a organizácií na všetkých pracoviskách“. Dôkazom tohto úmyslu je rozšírenie dosahu tímu a zriadenie špecializovaného centra.

Chápeme, že investovanie do prvotriednych schopností v rámci softvérového inžinierstva je kľúčom k tomu, aby sme našim zákazníkom pomohli urýchliť ich digitálnu transformáciu. Ale výhody tu však nekončia. Tento prístup nám pomáha pritiahnuť tie najlepšie talenty k spoločnosti Ricoh – prinášať ďalšie inovácie a rozširovať kolektívnu škálu zručností. Preto pokračujeme v investovaní do platforiem technologických zručností, aby boli naši odborníci lepšie ako kedykoľvek predtým vybavení na uskutočnenie zmien.

Nenechajte sa zmiasť, zmena je spoľahlivá konštanta. Je tiež neuveriteľne vzrušujúce, keď ste súčasťou spoločnosti poskytujúcej digitálne služby.

Kliknite sem a zistíte, ako vám spoločnosť Ricoh môže pomôcť vytvoriť inteligentné a bezpečné pracovisko.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk