Významnou akvizíciou MTI Technology spoločnosť Ricoh výrazne rozšíri možnosti IT služieb
07.10.2020

Významnou akvizíciou MTI Technology spoločnosť Ricoh výrazne rozšíri možnosti IT služieb

Ricoh týmto krokom upevňuje svoje postavenie spoločnosti poskytujúcej digitálne služby.

Ricoh Europe, Londýn, 7. október 2020 - Klienti spoločnosti Ricoh v celej Európe budú ťažiť z rozšírených IT služieb a podpory vďaka akvizícii spoločnosti MTI Technology.

Spoločnosť MTI Technology so sídlom v Spojenom kráľovstve má viac ako 200 zamestnancov pracujúcich v lokalitách v Nemecku (5), Spojenom kráľovstve (3) a Francúzsku (2). Spoločnosť pomohla tisíckam spoločností transformovať ich IT operácie využitím najnovších technológií, znížením prevádzkových nákladov a zvýšením flexibility pri znižovaní rizika.

Alberto Mariani víta MTI Technology v rodine spoločnosti Ricoh.Alberto Mariani víta MTI Technology v rodine spoločnosti Ricoh.

Scott Haddow a jeho tím prináša do spoločnosti Ricoh bohaté skúsenosti.Scott Haddow a jeho tím prináša do spoločnosti Ricoh bohaté skúsenosti.
Akvizícia umožní zákazníkom spoločnosti Ricoh získať prístup k odborným znalostiam a schopnostiam spoločnosti MTI Technology v oblasti kybernetickej a dátovej bezpečnosti, modernizácie dátových centier a riadených a transformačných IT služieb. Zákazníci spoločnosti MTI Technology budú mať úžitok z globálne významnej nepretržitej podpory, finančnej kapacity, IT infraštruktúry a medzinárodného vplyvu spoločnosti Ricoh. Taktiež budú mať prístup k širokej škále produktov Ricoh, ktorá zahŕňa systémy správy dokumentov, služby podnikových procesov, riešenia produkčnej tlače, správu pracoviska, digitálne fotoaparáty a priemyselné systémy.
Spoločnosť MTI Technology bude naďalej pôsobiť pod svojím názvom ako samostatný subjekt spoločnosti Ricoh.
Alberto Mariani, senior viceprezident pre kancelárske služby Ricoh Europe, tvrdí: „Táto akvizícia je skutočným prelomom v oblasti IT služieb a perfektne zapadá do stratégie spoločnosti Ricoh transformovať sa na spoločnosť poskytujúcu digitálne služby. Spoločnosť MTI Technology má veľmi silné a schopné predstavenstvo a európsky manažérsky tím a všetci z nich si zachovajú svoje súčasné úlohy a funkcie. Ich odbornosť spolu s existujúcim portfóliom služieb spoločnosti podporuje našu schopnosť ponúkať ešte komplexnejšiu škálu IT a digitálnych služieb.“
David Mills, generálny riaditeľ Ricoh Europe, dodáva: „Táto vzrušujúca akvizícia nám umožňuje rozšíriť naše znalosti v sfére IT služieb naprieč EMEA a stavať na našich už existujúcich schopnostiach v oblasti transformácie dátových centier, kybernetickej bezpečnosti a ďalších ponúk transformácie IT. Získavame rýchlo rastúcu a agilnú spoločnosť poskytujúcu IT služby, pričom dedíme osvedčený a dynamický tím s vedúcim postavením.“
Scott Haddow, generálny riaditeľ MTI Technology, uzatvára: „Našou úlohou je pomôcť zákazníkom urýchliť digitálnu transformáciu modernizáciou ich IT systémov, zdokonalením IT operácií so zabezpečením bezpečnosti ako samozrejmosti a s ochranou súkromia už vo fáze návrhu. Stať sa súčasťou spoločnosti Ricoh znamená, že toto všetko môžeme posunúť na vyššiu úroveň.“
Viac informácií nájdete na www.ricoh.sk.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk