Technológia novej generácie Direct to Garment spoločnosti Ricoh predstavuje prelom vo výrobe
16.09.2020

Technológia novej generácie Direct to Garment spoločnosti Ricoh predstavuje prelom vo výrobe

Ricoh Europe, Londýn, 16. september 2020 – Spoločnosť Ricoh uvedením tlačiarne Ricoh Ri 2000 Direct to Garment (DTG) reaguje na potreby moderných dekoratérov odevov na vyššiu produktivitu, prvotriedny výkon a jednoduché ovládanie. Systém novej generácie podporuje lokálnu výrobu propagačných a personalizovaných produktov.

Zariadenie Ri 2000 reaguje na rastúci trh pre individualizovaný textil.
Zariadenie Ri 2000 reaguje na rastúci trh pre individualizovaný textil.
Tlačiareň Ricoh Ri 2000 tlačí v rozlíšení 1200 × 1200 dpi na širokú škálu odevov od klasických tričiek alebo nákupných tašiek až po rozšírené možnosti uplatnenia na plátenných topánkach, šiltovkách a košeliach s dlhým rukávom. Takisto umožňuje pretváranie textilných rúšok na tvár a bezpečnostných viest, a to vďaka flexibilite mechanizmu rýchlo vymeniteľného magnetického nástavca s automatickým prispôsobením výšky, čo umožňuje ľahko meniť typy odevov.
„Nová generácia tlačiarne typu DTG predstavuje záväzok spoločnosti Ricoh poskytovať popredné atramentové riešenia, ktoré našim klientom umožňujú napredovať s ich podnikaním,“ povedal Graham Kennedy, riaditeľ priemyselnej tlače Ricoh Europe. „Tým, že počas vývoja produktov úzko spolupracujeme s prvými užívateľmi neustále sa vyvíjajúceho trhu v oblasti DTG, zákazníci spoločnosti Ricoh si teraz môžu užívať výhody riešenia DTG na kľúč. Zariadenie Ri 2000 spĺňa potreby poskytovateľov inovatívnej digitálnej tlače, online maloobchodných predajcov oblečenia, ako aj tradičných firiem, ponúkajúcich pridanú hodnotu v oblasti tlače na odevy. Pripája sa tak k portfóliu DTG spoločnosti Ricoh, ktoré už zahŕňa zariadenia Ri 100 a Ri 1000 ako vlajkové lode produktov.“
Vzhľadom na produktivitu a efektívnosť zariadenie Ri 2000 stanovuje nový štandard v rámci svojej triedy. Dosahuje to vďaka integrácii hardvéru a pokročilého ucelenému softvéru.
  • Prostredníctvom servera ColorGATE’s Textile Productionserver umožňuje konzistenciu farieb, automatizáciu výrobných procesov a tvorbu bielych vrstiev pre tlač na tmavé odevy
  • Neustále monitoruje dávkovanie atramentu, teplotu a vlhkosť, čím znižuje potrebu interakcie človeka keď je to potrebné
  • Intuitívne vedie operátora pomocou 7-palcového farebného dotykového displeja, pričom ho pri údržbe upozorňuje na všetky úlohy, ktoré nie sú automatizované
  • Zjednodušením údržby pomocou automatizovaného čistenia a inovatívneho prípravku na čistenie hlavy sa eliminuje potreba ručnej údržby dýz tlačovej hlavy
Zariadenie Ricoh Ri 2000 bude v EMEA k dispozícii od novembra. Ak ho chcete vidieť naživo, rezervujte si svoju (virtuálnu) ukážku prostredníctvom miestneho zástupcu spoločnosti Ricoh.
Viac informácií nájdete na www.ricoh.sk.

| O tlači Direct to Garment spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh od roku 2016 vyvíja riešenia typu DTG pre rôzne rozpočty a skúsenosti jednotlivých zákazníkov, čo zahŕňa ocenené zariadenie RICOH Ri 100 systém typu všetko v jednom a zariadenie RICOH Ri 1000, víťaza viacerých ocenení vrátane ocenenie Produkt roka SGIA 2019 v kategórii  „Tlačiarne typ Direct-to-Garment Printers (v kategórii čierne tričká).“ So záväzkom napomáhať k úspechu svojich klientov  spoločnosť Ricoh pokračuje v nastavovaní latky v oblasti DTG vytváraním inovatívnych produktov, ktoré sú spoľahlivé, ľahko ovládateľné a ziskové pre používateľov.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk