Spoločnosť Ricoh získala status zlatého člena programu Microsoft Content Services Partner Program
23.03.2021

Spoločnosť Ricoh získala status zlatého člena programu Microsoft Content Services Partner Program

Inklúzia opätovne potvrdzuje postavenie Ricoh ako spoločnosti poskytujúcej digitálne služby

Ricoh Europe, Londýn, 23. marec 2021 – Všeobecná schopnosť spoločnosti Ricoh poskytovať popredné digitálne služby na lokálnej úrovni bola ocenená získaním statusu zlatého člena v rámci partnerského programu spoločnosti Microsoft – Microsoft Content Services Partner Program.

Exkluzívny program oceňuje spoločnosti ponúkajúce komplexný softvér a služby, ktoré prepájajú pracoviská na všetkých úrovniach a umožňujú inteligentnú správu obsahu. Program má tri hlavné ciele:

  • Spájanie ľudí na ceste za vedomosťami prostredníctvom zjednodušeného prístupu k informáciám, zdrojom a odborným znalostiam v rámci organizácie
  • Spracovanie obsahu prostredníctvom inteligentnej kategorizácie a automatizácie procesov
  • Prepojenie a spravovanie obsahu s cieľom zlepšiť bezpečnosť a dodržiavanie nariadení
Spoločnosť Ricoh preukázala svoje odborné znalosti v týchto oblastiach prostredníctvom projektu migrácie firemného intranetu medzinárodnej kozmetickej a módnej spoločnosti Puig. V priebehu len jedného mesiaca boli jeho celý objem a obsah (viac ako 2 TB) úspešne presunuté na SharePoint Online, čo spoločnosti Puig umožnilo profitovať z funkcií, ktoré ponúka Microsoft 365. S trvalou podporou spoločnosti Ricoh boli ustanovené usmernenia pre správu pre úplné fungovanie stránky na úrovni ako firemnej, tak aj zo strany externých zamestnancov. Puig má teraz prístupný a spoľahlivý zdroj na umiestnenie a ukladanie dokumentov, a takisto aj výkonný nástroj na online spoluprácu s podporou spoločnosti Ricoh.
Alberto Mariani, Senior Vice President pre Office Services, Ricoh Europe, hovorí: „Nové spôsoby práce si vyžadujú spoluprácu bez technologických obmedzení. Podstatnou súčasťou je zabezpečenie čo možno najlepších digitálnych skúseností. Podpora digitálnej transformácie zameraná na poskytovanie lepších možností, skúseností a hodnôt pre zákazníkov a zamestnancov sa v modernom podnikaní zmenila z úsilia na nevyhnutnosť. Sme neuveriteľne hrdí na to, že sme sa stali súčasťou Microsoft Content Services Partner Program a považujeme to za dôkaz našej schopnosti zabezpečiť bezproblémové a nesporné digitálne skúsenosti a umožniť tak zamestnancom spolupracovať odkiaľkoľvek.“
Viac informácií o možnostiach IT služieb spoločnosti Ricoh nájdete na adrese https://www.ricoh.sk/obchodne-sluzby/vsetky-sluzby/sluzby-it.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk