Spoločnosť Ricoh získala od Keypoint Intelligence ocenenie BLI za sériu multifunkčných zariadení A3
17.01.2022

Spoločnosť Ricoh získala od Keypoint Intelligence ocenenie BLI za sériu multifunkčných zariadení A3

Ricoh Europe, Londýn, 17. január 2022 – Kvality spoločnosti Ricoh opätovne potvrdilo ocenenie BLI Winter 2022 Pick Award od firmy Keypoint Intelligence, ktoré získala za svoju sériu  Ricoh IM 2500, vrátane inteligentného multifunkčného čiernobieleho zariadenia pre formát A3, Ricoh IM 2500(A).

Dvakrát ročne udeľovaná cena BLI Picks oceňuje kancelárske zariadenia a produkty, ktoré dosiahli najvyššie skóre v rozsiahlych laboratórnych testoch Keypoint Intelligence v uplynulých šiestich mesiacoch. Zariadenia Ricoh IM 2500 boli vyhlásené ako víťazné pre svoju výnimočnú rýchlosť tlače až 25 strán za minútu.

Každé zariadenie série zahŕňa:

  • Vždy aktuálnu technológiu, ktorá umožňuje používateľom prístup k najnovším aplikáciám, funkciám a aktualizáciám
  • Platformu Smart Integration pre aplikácie fungujúce na báze Cloudu a integráciu pracovných procesov s dokumentmi na viacerých zariadeniach
  • Intuitívny inteligentný ovládací panel na rýchle a jednoduché ovládanie zariadení a zároveň zabezpečenie intuitívnejších pracovných procesov
  • Aplikáciu Smart Device Connector na bezpečné kontrolovanie všetkých funkcií, ako je tlač, kopírovanie, skenovanie a faxovanie prostredníctvom zariadení so systémom Android a iOS.

Pete Emory, riaditeľ oddelenia Research & Lab Services spoločnosti Keypoint Intelligence, hovorí: „Toto uznanie v podobe ocenenia BLI A3 Pick Award si víťazi vyslúžili za svoje neustále pôsobivé výkony v priebehu celého testovania. Vďaka svojim vlastnostiam od výraznej alebo bezchybnej spoľahlivosti až po možnosti použitia, ktoré by mal oceniť každý používateľ, týchto osem zariadení splní alebo prekročí potreby svojho cieľového trhu. Navyše, s druhmi funkcií, dnes potrebnými kvôli vzájomného prepojeniu pracovných síl, ako sú napríklad možnosti prepojenia Cloudu a mobilu a pohotovosť softvéru, sú ocenení Winter 2022 A3 Pick dokonalí pre súčasnosť so stabilnou pozíciou aj do budúcnosti.“

Harald List, riaditeľ EMEA Product Management, EMEA Marketing, dodáva: „Keďže usmerňujeme a podporujeme klientov na ich cestách k digitálnej transformácii, naše požiadavky na produktívne, bezpečné, dostupné a ľahko používateľné technológie sú pochopiteľne nevyhnutné. Séria Ricoh IM 2500 je príkladom toho, ako uspokojujeme neustále sa vyvíjajúce obchodné potreby súbežne s neprestajným záujmom o udržateľné a spoľahlivé zariadenia. Toto ocenenie je dôkazom nášho odhodlania viesť zmeny v práci, ktoré oslobodzujú ľudský potenciál prostredníctvom sily 

a možností technológií.“

Viac informácií o produktoch a službách spoločnosti Ricoh nájdete na www.ricoh.sk

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk