Spoločnosť Ricoh sa stala výhradným poskytovateľom tlačových služieb, riadených z jedného zdroja pre Skupinu Shell.
30.03.2018

Spoločnosť Shell si vybrala Ricoh za svojho výhradného externého poskytovateľa MPS

Bratislava, 30. marca 2018 – Spoločnosť Ricoh sa stala výhradným poskytovateľom tlačových služieb, riadených z jedného zdroja pre Skupinu Shell.
Spoločnosť Ricoh sa stala výhradným poskytovateľom tlačových služieb, riadených z jedného zdroja pre Skupinu Shell.
V rámci zmluvy bude spoločnosť Ricoh spravovať a riadiť tlačové operácie pre 98 pracovísk spoločnosti Shell v rôznych častiach sveta. V číslach to znamená nasadenie niekoľko tisíc multifunkčných tlačiarní Ricoh, softwarového riešenia pre hromadnú správu služieb – Streamline NX a Device Manager NX - a aplikácie pre tlač z mobilných zariadení. Ricoh bude riadiť a spravovať software cez súkromnú cloudovú infraštruktúru spoločnosti Shell a na pracoviskách klienta bude k dispozícii 20 technikov spoločnosti Ricoh, ktorí budú poskytovať podporu na mieste.
Ricoh sa týmto stáva kľúčovým partnerom, ktorý pomáha IT divízii spoločnosti Shell vytvárať hodnoty svojím podnikaním za podpory nových technológií.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk