S novým radom Ricoh Pro™ C5300 prináša Ricoh väčšiu flexibilitu výroby a širšiu ponuku služieb
09.04.2020

S novým radom Ricoh Pro™ C5300 prináša Ricoh väčšiu flexibilitu výroby a širšiu ponuku služieb

Ricoh Europe, Londýn, 9. apríla 2020 -Ricoh predstavil farebné hárkové tlačové zariadenie Ricoh Pro C5300 s vysokou kvalitou tlače a rozšírenou ponukou dokončovacieho príslušenstva.

Ricoh Pro™ C5300 series
Farebné tlačové zariadenie Ricoh Pro C5300 prináša vysokú produktivitu pre širokú škálu médií
S využitím všetkých predností predchádzajúceho modelu Ricoh Pro™ C5200, je aj Ricoh Pro C5300 ideálnou voľbou pre malých a stredných poskytovateľov tlačových služieb (PSP), pre tlač na vyžiadanie, firemné reprografické oddelenia (CRD) aj copyshopy.

Hlavné výhody Ricoh Pro C5300:

  • Vysoká kvalita obrazu vďaka technológii Ricoh VCSEL 2400 × 4800 dpi
  • Možnosť nastavenia lesku podľa požiadaviek na obrazový výstup
  • Vyššia produktivita s rýchlosťou tlače až 80 str./min.
  • Vyššie max. mesačné zaťaženie (duty) až 450 000 strán
  • Veľkokapacitný podtlakový zásobník papiera, ktorý podporuje širokú škálu médií
  • Vylepšená predo-zadná registrácia vďaka novému systému podávania papiera
  • Široká paleta médií až do 360 g/m2, poťahovaný papier, textúrovaný papier, obálky atď.
  • Viac typov dokončovacieho príslušenstva, vrátane finišera vytvárajúceho až 120 stránkové brožúry, veľkokapacitného stohovača a rezačky, umožňuje firmám ponúknuť širšiu škálu tlačových služieb a efektívnu produkciu typu "end-to-end".

Tlačiareň Ricoh Pro C5300 je vybavená 10-palcovým dotykovým displejom pre rýchle a jednoduché nastavenie a diely, ktoré môže meniť obsluha (ORU sady), minimalizujú prestoje.

"Na farebnom tlačovom zariadení Pro C5300 bola použitá už vyskúšaná a osvedčená technológia Ricoh s cieľom ponúknuť toto zariadenie firmám s malými až strednými objemami tlače," hovorí Eef de Ridder, viceprezident Ricoh Europe pre komerčnú a priemyselnú tlač. "Vďaka zahrnutiu všetkých osvedčených prvkov predchádzajúceho modelu a s pridaním ďalších funkcií bolo vytvorené nové tlačové zariadenie Pro C5300, ktoré ponúka vysokú produktivitu a mimoriadnu flexibilitu".

Termín uvedenia Ricoh Pro C5300 na európsky trh: Máj 2020

Pre viac informácií navštívte: www.ricoh-europe.com.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk