Ricoh zaradili do Magic Quadrant Gartner pre riadené služby na pracovisku v Európe
05.02.2019

Ricoh zaradili do Magic Quadrant Gartner pre riadené služby na pracovisku v Európe

Správa sa zameriava na trh IT služieb

Ricoh Europe, Londýn, 05. február 2019 – Špecialista na technológie a služby spoločnosť Ricoh  dnes oznámila, že bola umiestnená spoločnosťou Gartner v správe 2019 Magic Quadrant pre for Managed Workplace Services, Europe* (riadené služby na pracovisku v Európe).

Ricoh zaradili do Magic Quadrant Gartner pre riadené služby na pracovisku v Európe
Spoločnosť Gartner vyhodnotila šestnástich poskytovateľov vrátane spoločnosti Ricoh na trhu zameranom na riadené služby na pracovisku (Managed Workplace Services (MWS)). Okrem ostatných kritérií spoločnosť Ricoh zhodnotili pre kompletnosť vízie a schopnosti vykonávania v oblasti riadených služieb na pracovisku (MWS).  Výsledkom bolo zaradenie spoločnosti Ricoh do Magic Quadrant pre riadené služby na pracovisku v Európe.

Podľa spoločnosti Gartner „Gartner definuje riadené služby na pracovisku (MWS) ako podmnožinu IT trhu s externým zaobstarávaním (ITO). MWS zahŕňa tradičné externé obstarávanie pre koncových používateľov ako aj nové digitálne služby pre pracovisko, aby poskytli v prvom rade cloudovú, automatizovanú a integrovanú podporu pre koncových používateľov. Medzi hlavné služby patria: 1.Servisné/Asistenčné služby, 2. Služby externého zaobstarávania pre stolné či prenosné počítače pre fyzické i virtuálne zariadenia, 3. Služby mobilnej komunikácie pre správu mobilných zariadení a tabletov. MWS sa sústreďuje na poskytovanie digitálnych pracovných skúseností, ktoré podporujú digitálnu zručnosť koncových používateľov, povzbudzujú angažovanosť a zručnosť zamestnancov prostredníctvom pracovného prostredia, viac zameraného na ochranu ich záujmov, a zvyšovanie spoluúčasti zamestnancov.“

David Mills, generálny riaditeľ Ricoh Europe, vraví: „Veríme, že spoločnosť Ricoh v Magic Quadrant uznali vďaka kontinuálnemu vývoju našich služieb a schopnosti predvídať meniace sa potreby našich zákazníkov. Považujeme to za uznanie toho, že podporujeme zmenu pracovnej kultúry zákazníkov s cieľom povzbudiť organizačnú a individuálnu šikovnosť. V konečnom dôsledku tým, že umožňujeme spoluprácu v kancelárii a na pôsobisku prostredníctvom AI, analýz a Internet vecí (Internet of Things, IoT), cítime, že sme schopní posilniť digitálne pracoviská a poskytnúť zákazníkom rozsiahle a spoľahlivé služby.“
Alberto Mariani, senior viceprezident kancelárskych služieb Ricoh Europe, dodáva: „Veríme, že hodnotenia spoločnosti Gartner vyzdvihujú vysokú úroveň spokojnosti zákazníkov s našimi analýzami pracoviska, kontextualizáciou poznatkov a službami zákazníckej podpory, ktoré dokazujú neochvejné zameranie spoločnosti Ricoh na obchodné priority našich zákazníkov. Tiež sa domnievame, že tieto hodnotenia rovnako zdôrazňujú náš úspech v pridaní hodnoty prostredníctvom  nových digitálnych nástrojov, ako napríklad poskytnutie prehľadu dát a analýz, ktoré modernizujú tradičné služby.“
Ak chcete požiadať o bezplatnú kópiu správy 2019 Magic Quadrant for Managed Workplace Services, Europe report, kliknite sem.

*Gartner “Magic Quadrant for Managed Workplace Services, Europe” by David Groombridge, Claudio Da Rold and Federica Troni (14 January 2019).

Odvolanie spoločnosti Gartner

Spoločnosť Gartner neschvaľuje žiadneho predajcu, produkt alebo službu zobrazenú vo svojich výskumných publikáciách a neodporúča používateľom technológií vybrať si iba dodávateľov s najvyšším hodnotením alebo s iným označením. Výskumné publikácie spoločnosti Gartner pozostávajú z názorov výskumnej organizácie spoločnosti Gartner a nemali by byť interpretované ako faktické vyhlásenia. Spoločnosť Gartner odmieta všetky záruky, vyjadrené alebo predpokladané v súvislosti s prieskumom vrátane akýchkoľvek záruk predajnosti alebo vhodnosti pre konkrétny účel.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk