Ricoh v spolupráci s Bianchi predvedie na výstave FESPA 2018 kreatívne inovácie
03.04.2018

Ricoh a Bianchi spoločne predvedú potenciál tlače vrátane vlastností tlačiarne Ri 6000 pre priamu tlač na textil

Bratislava, 3. apríla 2018 – Sila a výkon tlače! Od vizuálne zaujímavých bannerov a plagátov až po tričká a tašky tlačené na zákazku. To všetko bude predstavené vďaka partnerstvu spoločností Ricoh a Bianchi na veľtrhu FESPA 2018. 

Ricoh v spolupráci s Bianchi predvedie na výstave FESPA 2018 kreatívne inovácie
Ricoh a Bianchi spoločne predvedú potenciál tlače vrátane vlastností tlačiarne Ri 6000 pre priamu tlač na textil
Spoločnosť Ricoh chce praktickými ukážkami poukázať na to, ako môžu tlačové centrá, reklamné agentúry a špecialisti na komunikáciu objavovať nové svety plné príležitostí v živom odvetví s názvom Sign and Display. Ukážky obsiahnu širokú škálu propagačných predmetov, od katalógov, bannerov a vlajok až po nástennú grafiku, tričká a tašky.

„Vynikajúce vlastnosti technológií a dobrý design patria k základným zásadám v podnikaní Ricohu i Bianchi. To je dôvod, prečo je naše partnerstvo dokonalé“, uvádza Josef Fleissig, Produktový manažér pre Komerčnú a produkčnú tlač spoločnosti Ricoh Czech Republic & Slovakia.

„Na veľtrhu budeme mať model bežnej maloobchodnej predajne“, dodáva Fleissig. V tomto „kútiku“ budú mať návštevníci príležitosť vidieť mnoho ukážok a riešení, ktoré umožňujú systémy a technológie od spoločnosti Ricoh. Inšpirujúce praktické ukážky v reálnej prevádzke môžu napomôcť, aby zvážili, čo im systémy môžu priniesť a prebudiť záujem o nové trhy a oblasti.“

Applications featured in Bianchi Corner will include: 
  • Tlač na transparentné médiá, bannery, vlajky a nástenná grafika tlačená na veľkoformátovej latexovej tlačiarni Ricoh Pro™ Pro L4160.
  • Pevné výstavné a informačné panely vytvorené na plochej tlačiarni UV Flatbed s označením Ricoh Pro™ T7210, Pro™ T7210.
  • Ukážky tlače na polokošele, bežné tričká, šiltovky a tašky, tlačené na prístrojoch pre priamu tlač na textil Ri 100, Ri 3000 a Ri 6000.
  • Katalógy, brožúry, plagáty, pohľadnice a blahoželania tlačené na novej päťfarebnej digitálnej produkčnej tlačiarni Ricoh Pro™ C7200x. 

Bianchi Corner (Bianchi kútik) bude od 15. do 18. mája súčasťou stánku Ricoh – A50, v Hale 3.1, na výstavisku Messe Berlín. Po výstave bude model obchodu Bianchi prevezený do zákazníckeho centra spoločnosti Ricoh v Telforde (Veľká Británia).

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk