Ricoh Supervisor a Ricoh Communications Manager spoločnosti Ricoh uľahčujú rozhodovanie a manažment práce pri tlači
31.01.2019

Ricoh Supervisor a Ricoh Communications Manager spoločnosti Ricoh uľahčujú rozhodovanie a manažment práce pri tlači

Ricoh Europe, Londýn, 31. január 2019 – Poskytovatelia tlačových služieb budú profitovať z inteligentnejších rozhodovacích procesov a integrovaných komunikačných platforiem s Ricoh Supervisor a Ricoh Communications Manager (RCM). Nové softvérové riešenia boli navrhnuté tak, aby pomohli prospešne riadiť stále viac rozmanitých a často zložitých úloh.

Ricoh Supervisor and RCM software solutions support Ricoh’s press portfolio including the new Ricoh Pro™ VC70000
Softvérové riešenia Ricoh Supervisor a Ricoh Communications Manager spoločnosti Ricoh podporujú portfólio tlače spoločnosti vrátane nového Ricoh Pro™ VC70000

Ricoh Supervisor je veľmi interaktívne riešenie typu Internet of Things, zamerané na zbieranie a bezpečné ukladanie operačných dát z hárkových alebo kontinuálnych tlačiarní, dokončovacích zariadení, softvérových aplikácií a manuálne od operátorov na prevádzke. Predajne agnostické riešenie, založené na Cloude, zvyšuje výnosnosť a produktivitu tým, že umožňuje PSPs rýchlo a presne zhromažďovať veľmi cenné dáta so širokým prevádzkovým  zameraním, aby dopomohli k zlepšeniam a celkovo zvýšili efektivitu. Príkladom môže byť spotreba atramentu za jednu úlohu, celkový prestoj zariadenia alebo výkon operátora.

K týmto údajom sa dá dostať prostredníctvom prehliadača alebo mobilného zariadenia použitím podnikových nástrojov Intelligence tools, ktoré sa nahrajú na analytický panel a zobrazia trendy, nedostatky, spotrebný materiál a predajné cykly a pomôžu tak dosiahnuť lepšie obchodné výsledky.
„Ricoh Supervisor pomáha PSPs robiť inteligentnejšie rozhodnutia, aby mohli zostať konkurencieschopnými a relevantnými na dnešnom trhu. Môžu vykonávať kompletné operačné hodnotenia a zobraziť kritické udalosti, ktoré vykresľujú skutočný obraz o využití systému. To zahŕňa porovnanie skutočnej výkonnosti s tým, čo je plánované na optimalizáciu výkonu,“ komentuje Eef de Ridder, viceprezident komerčnej tlače Commercial & Industrial Printing Group, Ricoh Europe.
Okrem toho Ricoh Communications Manager založený na Cloude poskytuje riešenia v rámci pracovného toku  na úrovni koncového zariadenia (end to end) a manažmentu spokojnosti zákazníkov. V spojení s radom rôznych druhov riešení, ako sú automatizácia pracovného toku (napr. Ricoh ProcessDirector) a systémy MiS (napr. Avanti Slingshot), spája, riadi a podáva správy o digitálnej a tlačovej komunikácii. Prispôsobiteľné riešenie, ponúkané ako softvér a ako služba, sa zameriava na poskytovanie opakovateľného a predvídateľného spôsobu pripojenia funkčných komponentov typického systému Customer Communications Management (CCM).
„RCM podporuje PSPs, ktoré sa pohybujú od samostatných a nezávislých riešení k integrovaným komunikačným platformám. Podáva kompletné informácie o riadení kampane od detailov úloh až po účtovanie a fakturáciu, čo poskytuje príležitosti na výnosy s rýchlym rozvojom nových služieb, ktoré zlepšujú spokojnosť zákazníkov a poskytujú rastúcu platformu na vytvorenie, správu a sledovanie tlače a elektronickej komunikácie,“ dopĺňa de Ridder.
Obe riešenia budú k dispozícii od apríla v EMEA a budú demonštrované v stánku spoločnosti Ricoh na podujatí Hunkeler innovation days od 25. do 28. februára v Luzerne vo Švajčiarsku.
Pre viac informácií navštívte www.ricoh-europe.com.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk