Ricoh nadviazal partnerstvo so spoločnosťou Vizetto s cieľom zlepšiť spoluprácu a posilniť digitálne pracoviská
06.02.2020

Ricoh nadviazal partnerstvo so spoločnosťou Vizetto s cieľom zlepšiť spoluprácu a posilniť digitálne pracoviská

Ricoh Europe, Londýn, 6. február 2020Špecialista na technológiu pracovísk Ricoh Europe nadviazal partnerstvo s Vizetto, tvorcami softvéru Reactiv SUITE.

So zámerom zlepšiť efektivitu a produktivitu stretnutí sa podľa dohody spoja interaktívne tabule spoločnosti Ricoh Europe (IWB) s Reactiv SUITE. To umožní používateľom v oblasti vzdelávania, zdravotnej starostlivosti a podnikania profitovať vďaka zjednodušeným tímovým stretnutiam a zlepšenej spolupráci.
Vizetto
Spolupráca pri riadení: Interaktívne tabule spoločnosti Ricoh.
Reactiv SUITE prehodnocuje spôsob, akým ľudia komunikujú a zdieľajú príspevky vytvorením "digitálnej pracovnej plochy", pomocou ktorej môžu viacerí vzdialení používatelia súčasne pristupovať k akémukoľvek typu obsahu, tlačiť ho a manipulovať s ním. Používateľom poskytuje možnosť spolupráce medzi tímami odkiaľkoľvek na svete.

SUITE sa skladá z troch hlavných plne integrovaných komponentov:

  • STAGE: výkonný nelineárny nástroj pre tvorbu digitálneho príbehu, ktorý umožňuje tímom presunúť zameranie od správy obsahu na rozprávanie prezentácie.
  • SCRIBBLE: prelomový nástroj na brainstorming a náčrty, ktorý používa nekonečné plátno umožňujúce načrtávať, spisovať nápady, označovať stránky a vytvárať dynamické rozloženia.
  • HUDDLE: nástroj na zjednotenú spoluprácu novej generácie, ktorý umožňuje každému používateľovi kdekoľvek na svete manipulovať, upravovať a tlačiť dokumenty, ako keby sa nachádzali v rovnakej miestnosti.
Av Utukuri, generálny riaditeľ spoločnosti Vizetto Inc, hovorí: „Prostredníctvom komunikácie hovoríte. Prostredníctvom spolupráce zase ukazujete. Prostredníctvom tvorivosti sa vyjadrujete, inovujete a inšpirujete. Toto partnerstvo so spoločnosťou Ricoh je úžasnou príležitosťou, ako pomôcť organizáciám zmeniť spôsob komunikácie tým, že im poskytneme nástroje, ktoré pomáhajú tímom spolupracovať, inšpirovať a inovovať ich nápady v efektívnejšom a kreatívnejšom prostredí.“
Technológia IWB spoločnosti Ricoh umožňuje dodávanie obsahu vrátane vývoja, zaznamenávania a zdieľania nápadov na viacerých miestach s cieľom zvýšiť produktivitu a uľahčiť flexibilnú prácu.
Oscar Mellegers, vedúci marketingu EMEA, komunikačných služieb, Ricoh Europe, dodáva: „Rozšírené možnosti, ktoré táto platforma ponúka pre výkonnejšie prezentácie, efektívne brainstormingy a intenzívnejšiu spoluprácu, sú dôkazom nášho záväzku posilniť digitálne pracoviská. Vďaka intuitívnemu a jednotnému užívateľskému prostrediu môže toto integrované riešenie oslobodiť silu kolektívnej fantázie.“
Zažite inováciu z prvej ruky na Integrated Systems Europe (ISE) - najväčšom AV veľtrhu na svete - od 11. do 14. februára v stánku Ricoh (hala 11, stánok A110).
Pre viac informácií o produktoch a službách spoločnosti Ricoh navštívte stránku www.ricoh-europe.com.

|O spoločnosti Vizetto|

Vizetto Inc., je kanadskou spoločnosťou, ktorá vyvíja Reactiv SUITE, softvér, ktorý umožňuje organizáciám tvoriť na diaľku. Toto nové partnerstvo medzi dvoma veľkými spoločnosťami ešte viac potvrdzuje poslanie spoločnosti Vizetto zabezpečiť čo najlepší užívateľský zážitok v rámci digitálnych stretnutí. 

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk