Ricoh na Hunkeler Innovationdays zdôrazní všestrannosť a flexibilitu aplikácií atramentovej tlače
14.02.2023

Ricoh na Hunkeler Innovationdays zdôrazní všestrannosť a flexibilitu aplikácií atramentovej tlače

Nadšenie návštevníkov pre tlač podporia živé, vysokokvalitné direct maily, časopisy, brožúry a plagáty

Ricoh Europe, Londýn, 14. februára 2023 – Návštevníci stánku spoločnosti Ricoh budú môcť na veľtrhu Hunkeler Innovationdays 2023, Messe Luzern, vo Švajčiarsku, od 27. februára do 2. marca, vidieť vynikajúce farby, jemné gradienty a ostrý text vďaka špičkovej atramentovej technológii Ricoh.

Postery, ako je tento, od prestížneho automobilového fotografa Jamesa Lipmana, sa budú priamo tlačiť na zariadení Pro VC70000e.
Postery, ako je tento, od prestížneho automobilového fotografa Jamesa Lipmana, sa budú priamo tlačiť na zariadení Pro VC70000e.

Na stánku sa budú priamo tlačiť plagáty prestížnych automobilov vrátane Bentley, Rolls Royce a Porsche, ktoré nafotografoval renomovaný automobilový fotograf James Lipman. Budú tlačené na Burgo EVO Next Satin novým zariadením Pro VC70000e, ktoré sa na veľtrhu predstaví verejnosti.

Medzi ďalšie aplikácie, ktoré bude možno vidieť na stánku Ricoh vyrobené pomocou technológie Pro™ VC70000 Series, budú patriť:

  • 32-stranový módny časopis Colour Creative, tlačený na Fedrigoni Freelife Symbol Gloss, ktorý prezentuje vysokú kvalitu obrazu a bohatú reprodukciu farieb
  • 24-stranová svadobná fotokniha na UPM Digital Finesse Premium, presne zachytávajúca vzácne okamihy
  • 94-stránková kniha Cult of Porsche s výnimočne krásnymi zábermi značky vysokovýkonných automobilov na obálke Arctic G-Print Smooth 250 g/m2 a textových stranách 200 g/m2

Sander Sondaal, riaditeľ predaja komerčnej tlače, Graphic Communications, Ricoh Europe, hovorí: " Konkurencieschopné komerčné tlačiarne si musia byť isté, že môžu povedať áno toľkým zákazkám, koľkým je to možné, bez ohľadu na výber aplikácie, veľkosť nákladu alebo rôznorodosť materiálu. Portfólio atramentových tlačiarní Ricoh dokáže zvládnuť tieto základné prevádzkové požiadavky a zároveň prináša vysokokvalitné textové a obrazové výsledky, ktoré prinášajú pôsobivú tlač vzbudzujúcu pozornosť. Dôvera, že kvalita je nepretržito opakovateľná, je tiež základom pre sebavedomé rozširovanie služieb.

"Na Hunkeler Innovationdays návštevníci uvidia aj niekoľko úžasných príkladov toho, čo dokáže vytvoriť pripravované hárkové tlačové zariadenie ProTM Z75 B2, známe aj ako "drak", ako aj brožúru so sedlovou väzbou, ktorá ukazuje všestrannosť a kvalitu kompaktného monochromatického zariadenia ProTM V20100. K dispozícii bude aj niekoľko inšpiratívnych ukážok na báze tonera z našej vlajkovej lode farebných hárkových tlačiarní, oceňovaného zariadenia ProTM C9200."

Ak sa chcete stretnúť so špecialistom spoločnosti Ricoh na kontinuálne podávanie, navštívte stránku https://www.ricoh-europe.com/campaigns/hid23.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk