Ricoh bude na Drupe 2020 inšpirovať inovátorov v oblasti tlače s dosiaľ najväčším rozsahom transformačných tlačových riešení
21.11.2019

Ricoh bude na Drupe 2020 inšpirovať inovátorov v oblasti tlače s dosiaľ najväčším rozsahom transformačných tlačových riešení

Londýn, 21. novembra 2019Ricoh je pripravený ukázať poskytovateľom tlačových služieb, ako využiť motto „Love The Way Ahaed“ a tešiť sa z úspešnej transformácie tlačových služieb. Na veľtrhu Drupa 2020 predstaví zatiaľ najobsiahlejšie portfólio všestranných tlačových riešení. Najväčšia prehliadka tlače na svete prebieha od 16. do 26. júna na nemeckom výstavisku Messe v Düsseldorfe.

Ricoh bude na Drupe 2020 inšpirovať inovátorov v oblasti tlače s dosiaľ najväčším rozsahom transformačných tlačových riešení
Po úspechu na Drupa 2016 privezie spoločnosť Ricoh svoje zatiaľ najobsiahlejšie portfólio univerzálnych riešení na veľtrh Drupa 2020
Na ploche 1800 m2 v Hale 8a bude spoločnosť Ricoh prezentovať myšlienku Henkaku (japonský výraz pre inovatívnu zmenu) a ukáže návštevníkom, ako môžu inovatívne technológie a myslenie využiť k svojmu vývoju a rastu.

Medzi špičkovými riešeniami, ktoré stelesňujú tento spôsob uvažovania a dlhodobý rozvoj spolupráce v spoločnosti Ricoh, uvidíte:

  • Vysokorýchlostnú atramentovú kontinuálnu tlačiareň Pro™ VC70000, ktorá využíva unikátny systém sušenia so 43 udelenými patentmi, nové atramenty s rozšíreným gamutom a ďalšie technológie z vlastného vývoja RICOH.
  • Vylepšené farebné hárkové tlačiarne Pro™ C7200 a Pro™ C9200, ktoré poskytujú nové aplikácie vďaka rozšíreným možnostiam podávania a dokončovania.
  • Najnovšie verzie softwarových riešení Ricoh Process Director a Ricoh Supervisor. Obidve sú navrhnuté tak, aby zefektívnili výrobu a riadenie procesov do najmenšieho detailu.
Ricoh tiež predvedie svoje veľmi obľúbené komerčné a priemyselné riešenia, vrátane veľkoformátovej latexovej roll-to-roll tlačiarne Pro™ L5160 s duálnym CMYK farebným systémom, ocenenou agentúrou Buyers Lab, a univerzálnu tlačiareň pre priamu tlač na textil SGI Ri 1000 - držiteľku ocenenia asociácie SGIA. Tieto a ďalšie zatiaľ neodhalené novinky RICOH jasne ukazujú zmysel pre inovácie, pokrokový výskum a vývoj, ktorého cieľom je pomôcť poskytovateľom tlačových služieb využiť potenciál tlačovín a pripraviť sa na budúcnosť.
V jednotlivých zónach spoločnosť predstaví reálne aplikácie tlače celého radu systémov Ricoh, ktoré inšpirujú a umožňujú vdýchnuť život kreatívnym nápadom. Ukážky výroby od začiatku do konca poskytnú náhľad na maximálnu produktivitu v reálnom čase.
„Od posledného veľtrhu Drupa sa naše portfólio služieb a riešení výrazne rozšírilo s ohľadom na podporu poskytovateľov kreatívnych tlačových služieb, priemyselných tlačiarní a špecialistov v oblasti digitálnej reklamy a zobrazovania, pretože musí pretvárať svoje firmy tak, aby sa im darilo plniť stále väčšie požiadavky svojich klientov,“ vraví Eef De Ridder, viceprezident Skupiny Ricoh pre komerčnú a priemyselnú tlač, Ricoh Europe. „Aktuálne zahŕňa všetko od výkonných vysokorýchlostných farebných atramentových tlačiarní a všestranne vylepšených technológií pre hárkovú tlač až po univerzálne veľkoformátové latexové prístroje, flexibilné širokoformátové riešenia a tiež jednoducho integrovateľné systémy pre priamu tlač na textil (DTG). Všetky majú oporu a podporu v našom starostlivo pripravovanom portfóliu softwarových riešení, ktorých úlohou je zjednodušiť, zefektívniť a plynule spravovať súčasný, stále rozmanitejší pracovný postup výroby.
S tým všetkým, s našimi skúsenosťami a hlbokými znalosťami v odbore, môžeme poskytovateľom tlačových služieb pomáhať budovať ich úspešnú budúcnosť, vytvárať nové príležitosti, vstupovať na nové trhy, prekonávať výrobné problémy a urýchlovať procesy. Chceme naplno podporovať ich úspešné putovanie svetom tlače, aby prijali motto Love The Way Ahead, čiže aby si obľúbili cestu vpred. Chceme im pomôcť prosperovať s využitím praktických riešení a technológií, ktoré menia hru. Tešíme sa, že to na Drupe dokážeme.“
Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh-europe.com.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk