Oznámenie o strategickom partnerstve s IEE
09.01.2019

Oznámenie o strategickom partnerstve s IEE

Ricoh Europe, 09. január 2019Spoločnosť RICOH Industrial Solutions Inc. (prezident: Katsunori Nakata) oznámila strategické partnerstvo s IEE S.A. (CEO: Michel Witte, ďalej len “IEE”), svetovým lídrom v pokročilých riešeniach snímania interiéru vozidiel so sídlom v Luxembursku.

Oznámenie o strategickom partnerstve s IEE
S vyššími úrovňami automatického riadenia čelí vzťah medzi vodičom a vozidlom zásadnej zmene, pri ktorej je ovládanie čiastočne alebo úplne prenechané vozidlu. Túto zmenu podporia informácie o stave vodiča, ktoré poskytne vysoko sofistikovaný systém snímania vo vozidle. Videnie prostredníctvom vnútorného kamerového systému bude kľúčovým faktorom, ktorý umožní nový pôžitok z jazdy.
IEE bol prvým dodávateľom, ktorý v roku 2013 zaviedol kapacitný snímač polohy rúk na volante pre asistenčné systémy pri jazde v dopravných zápchach. V roku 2016 spoločnosť RICOH Industrial Solutions úspešne spustila sériovú výrobu najmenšej  stereo kamery ADAS  na svete, založenej na jedinečných skúsenostiach v optickom dizajne, kalibrácii a výpočtoch paralaxy v reálnom čase.
Prvým úspechom partnerstva spoločnosti RICOH Industrial Solutions a IEE bolo spoločné vyvinutie 3D stereo kamery pre snímanie vo vozidle. V rozmedzí svojich malých rozmerov 7 x 4,4 x 2 cm získava stereo kamera 3D údaje z interiéru vozidla, aby zabezpečila pokročilé funkcie bezpečnosti a komfortu. Tento nový kamerový systém spoločnosti predstavia od 16. do 18. januára 2019 na podujatí Automotive World Expo v Japonsku, po ktorom bude nasledovať celosvetová demonštrácia pre popredných zákazníkov.
Spoločnosť RICOH Industrial Solutions and IEE budú ďalej upevňovať svoje spoločné aktivity vytváraním zdokonalených a unikátnych produktov pre  bezpečnejšie a komfortnejšie riešenia vozidiel.

1Od januára 2019. S investíciou RICOH Industrial Solutions.2ADAS: Advanced Driver Assistance System (pokročilý systém pomoci vodičom)

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk