Nechajte rozhorieť svoj biznis! Ricoh predstaví novinku v segmente DTG, nové tlačové aplikácie pre jednoduché riadenie výroby a chýbať nebudú ani produkčné stroje.
11.03.2019

Nechajte rozhorieť svoj biznis! Ricoh predstaví novinku v segmente DTG, nové tlačové aplikácie pre jednoduché riadenie výroby a chýbať nebudú ani produkčné stroje.

Praha, 11. marca 2019 – V dňoch 9. 4. - 11. 4. 2019 sa spoločnosť Ricoh opäť zúčastní tradičného medzinárodného veľtrhu REKLAMA POLYGRAF na výstavisku v Praha – Letňany. Premiéru bude mať nový stroj v segmente DTG - Ri 1000 pre priamu potlač textilu.

Nechajte rozhorieť svoj biznis! Ricoh predstaví novinku v segmente DTG, nové tlačové aplikácie pre jednoduché riadenie výroby a chýbať nebudú ani produkčné stroje.
Na tohtoročnom veľtrhu Reklama Polygraf 2019 sa spoločnosť Ricoh predstaví s novinkou v technológii pre priamu potlač textilu – DTG, s úplne novým modelom Ri 1000. Chýbať nebudú ani novinky z portfólia produkčných tlačových zariadení, konkrétne Ricoh Pro C9200, Pro C7200X, k slovu sa teda tiež dostanú efekty neónových farieb. V rámci procesu riadenia výroby a jeho zefektívňovania Vám Ricoh predstaví softvérové riešenia od prijatia zákazky až po finálne spracovanie a expedíciu. Portfólio softvérových riešení doplní ukážky nástrojov pre tvorbu variabilných dát alebo špeciálnych efektov pomocou dokončovacích modulov od spoločnosti Formica.

Premiéra novinky Ri 1000 pre priamu potlač textilu
Novinkou pre tento rok je uvedenie zariadenia v segmente DTG, s označením Ri 1000. Nová platforma tlačiarne vychádza z veľmi úspešného modelu Ri 100, avšak je zacielená na koncového zákazníka z tzv. „Produkčného segmentu“. Tento model sa predstaví vo farebnom prevedení tonerov CMYK + Biela. Tlačové hlavy Ricoh G5 spoločne s Ricoh atramentom dokážu vytvoriť obraz s veľkým farebným gamutom a s veľmi nízkymi nákladmi na tlač. Pomocou nového chemického zloženia Pretreatmentu, s ktorým Ricoh prichádza na trh v tomto roku, dokáže tlačiť aj na svetlé funkčné materiály s vynikajúcim výsledkom. Vyššia rýchlosť tlače, vyššie tlačové rozlíšenie, rozšírená tlačová plocha, automatická cirkulácia bielej farby, veľmi rýchla a jednoduchá výmena nástavcov na potlač rôznych typov textílií. Všetky naše tlačové technológie DTG majú certifikáciu OEKO – TEX. Nenechajte si ujsť novinku, ktorá bola zatiaľ prezentovaná na americkom trhu a v Európe ju budete môcť vidieť ako jedni z prvých.

Široká škála tlačových materiálov vďaka zariadeniu Pro C9200
Štvorfarebné zariadenie RICOH Pro C9200 s rýchlosťou 150 A4/min zvládne každý mesiac až 1 000 000 A4. Má unikátne rozlíšenie 4 800 x 2 400 dpi s bezkonkurenčne najlepšou kvalitou obrazu vo svojej triede. V rámci veľtrhu bude možné vidieť aplikácie vysokých gramáží, materiálov pre obalový priemysel a možnosti obojstrannej tlače až do dĺžky 1030 mm. To všetko bez spomalenia nominálnej rýchlosti pre nevídanú produktivitu v tomto segmente. Medzi ukážkami bude i vytváranie metalických efektov a využitie neónových farieb, jediných na celom veľtrhu v rámci unikátneho tlačového zariadenia Ricoh Pro C7200X. Úprava bežných dát pre tieto zložité efekty prebehne priamo na expozícii v priebehu niekoľkých sekúnd.

Nástroje pre riadenie výroby V oblasti optimalizácie výroby predstaví RICOH sadu nástrojov TotalFlow. Táto skupina softvéru umožňuje napr. získať prehľad o stave jednotlivých zákaziek, vytvárať workflow podľa vlastných potrieb, využiť inteligentné vyraďovanie alebo riadiť všetky fázy výroby a strážiť ich optimálne vyťaženie. Celý proces bude riadený z jedného miesta, vrátane dynamického sledovania stavu konkrétnej zákazky v jednotlivých fázach výroby. 

Pokiaľ vás zaujímajú nové možnosti potlače textilu, najnovšie aplikácie a originálne efekty v segmente hárkových tlačiarní alebo chcete zefektívniť procesy svojej výroby, príďte sa pozrieť na riešenie svetového lídra v inováciách polygrafického priemyslu. Voľné vstupenky si môžete objednať online TU!

Stánok spoločnosti Ricoh nájdete v HALE 4, stánok 4B07

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk