Juergen Freier nastupuje do spoločnosti Ricoh ako riaditeľ predaja komerčnej tlače
05.09.2019

Juergen Freier nastupuje do spoločnosti Ricoh ako riaditeľ predaja komerčnej tlače

Ricoh Europe, Londýn, 5. september 2019 – Menovaním Juergena Freiera za riaditeľa predaja komerčnej tlače sa Ricoh Europe ešte viac zameriava na podporu klientov v ich analógovo-digitálnej transformácii. 

Juergen pomôže zákazníkom pri transformácii z analógovej formy na digitálnu.
Juergen pomôže zákazníkom pri transformácii z analógovej formy na digitálnu.
Juergen has a wealth of experience on supplier side helping clients juggle changing market demands and new technology to drive successful growth, and working as commercial printer himself using latest technologies to grow business.
Juergen má bohaté skúsenosti z hľadiska dodávateľa, ktoré pomáhajú klientom vyrovnať sa s meniacimi sa požiadavkami trhu a novými technológiami, vedúce k ich úspešnému rastu, a keďže sám pracuje ako komerčný tlačiar, využíva najnovšie technológie na rozvoj podnikania.
Jeho kariéra v tlačiarenskom priemysle začala v Heidelbergu v roku 1991. V roku 2003 urobil veľký skok tým, že vstúpil do jedného z najväčších európskych vydavateľstiev Gruner & Jahr ako prezident predaja. Potom sa stal generálnym riaditeľom špecialistu priameho marketingu Meiller Direct a neskôr prezidentom predaja a marketingu pre jedného z najväčších európskych poskytovateľov tlačových služieb (PSP) Prinovis.
V roku 2011 sa vrátil na pozíciu dodávateľa ako výkonný riaditeľ výrobcu tlačových dokončovacích systémov spoločnosti Polar-Mohr. Do spoločnosti Ricoh Europe nastúpil zo spoločnosti HP, kde bol ešte nedávno generálnym riaditeľom Indigo a Inkjet Webfed EMEA.
Juergen komentuje: „Som nadšený, že do tejto funkcie nastupujem v čase, keď sa klienti snažia začať alebo zrýchliť svoj prechod z analógového na digitálny. Teším sa, že budem môcť skombinovať svoje znalosti priemyslu s inovatívnym hardvérom a softvérom spoločnosti Ricoh, aby som ukázal poskytovateľom platobných služieb, ako sa chopiť trhových príležitostí, ktoré ponúka digitálna tlač. Nemôžem sa dočkať, než začnem.“
„Juergen je fantastickým doplnením nášho skúseného a dynamického tímu,“ hovorí Eef de Ridder, viceprezident skupiny komerčnej tlače, Ricoh Europe. „Má obrovskú perspektívu a bohaté vedomosti vzhľadom na výzvy, ktorým môžu klienti čeliť, a vďaka svojim odborným znalostiam je schopný pracovať s klientmi a pomáhať im naplniť ich obchodné potreby a požiadavky. Umožní im rozvíjať najlepší prístup k transformácii, ktorá ochráni ich súčasné podnikanie a zároveň ich oprávni zavádzať nové spôsoby práce a rozširovať podnikanie na nové trhy. Jeho nesmierne znalosti trhu a skúsenosti ako z pozície dodávateľa, tak aj zákazníka, ho robia ideálnym pre túto strategickú funkciu.“
Juergen sa k skupine komerčnej tlače spoločnosti Ricoh pridá 1. novembra.
Viac informácií nájdete na www.ricoh-europe.com. 

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk