IDC MarketScape označil spoločnosť Ricoh za lídra v celosvetovom hodnotení dodávateľov cloudovej správy tlačových služieb
07.02.2022

IDC MarketScape označil spoločnosť Ricoh za lídra v celosvetovom hodnotení dodávateľov cloudovej správy tlačových služieb

Spoločnosť Ricoh podporuje digitálnu transformáciu a prechod na hybridné pracoviská vďaka orientácii na zákazníka, škálovateľnosti a všestrannosti v architektúre cloudovej správy tlačových služieb (MPS)

Tokio, Japonsko, 7. február 2022 – Spoločnosť Ricoh oznamuje, že v hodnotení IDC MarketScape: Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment bola označená za lídra: vďaka svojej Správe tlačových služieb (MPS) v rámci cloudu, ako aj za ďalšie zmluvné tlačové služby založené na cloude. (dokument #US47337721, január 2022). Spoločnosť IDC MarketScape uvádza: „Globálna infraštruktúra služieb spoločnosti Ricoh v kombinácii s jej celosvetovým geografickým pokrytím je pre firmu kľúčovým odlišujúcim faktorom.“

„Spoločnosť Ricoh uplatňuje prístup orientovaný na zákazníka a vďaka svojej silnej pozícii dokáže uspokojiť rozsiahle potreby globálnych, regionálnych aj lokálnych zákazníkov,“ povedal Robert Palmer, viceprezident výskumu Imaging, Printing a Document Solutions spoločnosti IDC. „Cloudová platforma MPS spoločnosti Ricoh má jedinečnú schopnosť doviesť klientov k celkovej digitálnej transformácii prostredníctvom technologicko-agnostického prístupu, ktorý im umožňuje vybrať si z celej ponuky služieb, schopných prispôsobiť sa meniacim sa potrebám ich spoločnosti."

Spoločnosť IDC MarketScape uviedla, že architektúra MPS spoločnosti Ricoh založená na cloude „poskytuje jedinečný ekosystém s flexibilitou a prispôsobiteľnosťou, ktorá je potrebná na uspokojenie všetkých klientskych odvetví a modelov dodávok, od priamych vzťahov s veľkými spoločnosťami, cez stredne veľké trhy až po klientov malých a stredne veľkých firiem, pracujúcich prostredníctvom nepriamych obchodných partnerov spoločnosti Ricoh“.

„Pozornosť trhu sa presúva od zvyšovania prevádzkovej efektívnosti k umožneniu práce s vysokou pridanou hodnotou s využitím cloudu a dátovej analytiky na dosiahnutie obchodných výsledkov,“ povedal Akira Oyama, výkonný riaditeľ spoločnosti a prezident Digital Services Business Unit spoločnosti Ricoh. „Spoločnosť Ricoh pomáha zamestnancom dosiahnuť zadosťučinenie prostredníctvom práce tým, že spoločnostiam pomáha nástrojmi, ako sú naše riešenia Správy tlačových služieb a Inteligentná obchodná platforma, ktoré zabezpečujú a spravujú informácie potrebné pre ich úspech. Sú to naše globálne skúsenosti s digitálnymi službami a odborné znalosti manažmentu, ktoré zohrávajú rozhodujúcu úlohu pri riadení digitálnych transformácií, ktoré posúvajú firmy vpred.“

Strategické cloudové ponuky MPS spoločnosti Ricoh pomáhajú spoločnostiam optimalizovať procesy a technológie v rámci ich celého výstupného ekosystému. Široké portfólio umožňuje používateľom osvojiť si v priebehu ich digitálnych transformácií hybridné pracovné spôsoby, čím sa stierajú hranice kancelárie a umožňujú pripojenie a produktivitu odkiaľkoľvek a kedykoľvek.

Viac informácií o tomto uznaní nájdete na tejto stránke.

| O spoločnosti IDC MarketScape |

Model na hodnotenie dodávateľov IDC MarketScape je navrhnutý tak, aby poskytoval prehľad o konkurenčnej spôsobilosti dodávateľov IKT (informačných a komunikačných technológií) na danom trhu. Metodika výskumu využíva prísnu metodiku hodnotenia založenú na kvalitatívnych aj kvantitatívnych kritériách, ktorej výsledkom je grafické znázornenie pozície každého dodávateľa na danom trhu. IDC MarketScape poskytuje jasnú koncepciu, v ktorej je možné zmysluplne porovnávať ponuky produktov a služieb, schopnosti a stratégie, ako aj súčasné a budúce faktory úspechu dodávateľov IT služieb a telekomunikácií. Koncepcia tiež poskytuje nákupcom technológií 360-stupňové hodnotenie silných a slabých stránok súčasných aj potenciálnych predajcov.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk