Fedrigoni 365 project delivers a year of print creativity
03.09.2020

S projektom Fedrigoni 365 prichádza rok tvorivosti v oblasti tlače

Ricoh Europe, Londýn, 3. september 2020 - Inšpirácia na každý deň počas celého roka prichádza spolu s novo vytlačeným Fedrigoni 365 - vysoko individualizovaným kalendárom, vytlačenom na papieroch Fedrigoni technológiou spoločnosti Ricoh.

Fedrigoni 365 project delivers a year of print creativity
Projekt Fedrigoni 365 vyrobený spoločnosťou Ricoh prinesie každodennú inšpiráciu tlače počas roka 2021
Spoločnosť Ricoh vyrobila 4 000 jedinečne odlišných kópií kalendára 2021 416pp v desiatich rôznych farbách. Na obal bol použitý Fedrigoni’s Golden Star K, zatiaľ čo Splendorlux bol vybraný pre obálku a Freelife Vellum pre vnútorné strany. Každý kalendár obsahuje 365 umeleckých diel vybraných z viac ako 830 návrhov od kreatívcov z Veľkej Británie.

Vysoko automatizovaný proces typu „od začiatku do konca“ začal sadzbou a rozložením počas kompozície s využitím variabilných údajov FusionPro. RICOH ProcessDirector™ následne stanovil workflow na zabezpečenie plynulej výroby, zatiaľ čo RICOH TotalFlow Batchbuilder™ pripravoval efektívnu sériu úloh a umožňoval centralizované riadenie na monitorovanie a správu rozličných činností.

Pôsobivé výstupy tlače boli vyrobené farebným hárkovým zariadením Ricoh Pro™ C7200sx pomocou neónových farieb s rozšíreným farebným gamutom vybraných z príručky neónových farieb Touch7 spoločnosti Khaos Technologies.
Erwin Busselot, riaditeľ pre obchodné inovácie a riešenia z obchodnej a priemyselnej tlačovej skupiny Ricoh Europe hovorí: „Projekt demonštruje schopnosť softvéru spoločnosti Ricoh flexibilne riadiť tak jedinečný výrobný proces. Nápaditý a kreatívny dizajn od týchto talentovaných prispievateľov je taktiež ukážkou obrovskej škály možností tlačovej produkcie, ktoré umožňuje Ricoh Pro C7200x v spojení s Touch7. Boli sme poctení, že sme s Fedrigonim mohli spolupracovať na tomto dynamickom a inšpiratívnom projekte, ktorý dokazuje, že pôsobivý dizajn a vysoko kvalitná, dobre vykonaná tlač vytvárajú silnú kombináciu. Značky a kreatívci sa budú môcť sami presvedčiť, že správna kombinácia sa môže ukázať ako neodolateľne pútavá.“
Knižku Fedrigoni 365 si môžete zakúpiť tu. Každoročne je výťažok z predaja 500 kalendárov venovaný na charitu. Minulými príjemcami boli Nadácia Make a Wish, Shelter and Trees for Cities. O príjemcovi na rok 2021 sa ešte rozhodne.
Viac informácií nájdete na www.ricoh-europe.com.

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk