6. február má pre Ricoh zvláštny význam, tento rok oslavuje už 83. narodeniny
05.02.2019

6. február má pre Ricoh zvláštny význam, tento rok oslavuje už 83. narodeniny

Bratislava, 5. februára 2019 – Ak sa rozhliadnete po podnikateľskom prostredí, uvidíte, že väčšina spoločností netrpí nedostatkom dôkladne vycibrených firemných hodnôt. Pokiaľ ich však podrobíte bližšiemu, hoci nepatrnejšiemu skúmaniu, väčšina z nich sa zrúti ako domček z kariet.

6. február má pre Ricoh zvláštny význam, tento rok oslavuje už  83. narodeniny
Každá spoločnosť sa môže zaviazať k tomu, že zmení svet, ale pokiaľ bude tá istá spoločnosť vtiahnutá do digitálneho veku nedobrovoľne, je pravdepodobné, že svet ostane tak, ako je.

Dôležité je, aby hodnoty akejkoľvek spoločnosti boli úprimné, relevantné a preukázateľné.
V Ricohu pracujeme na tom, aby sme sa so svojimi základnými hodnotami (to, čo nazývame naším duchom, našou podstatou) stelesňovali v našej práci každý deň. Nazývame ich princípom troch druhov lások: Miluj blížneho svojho, Miluj svoju zem, Miluj svoju prácu. To je základ, na ktorom Kiyoshi Ichimura vybudoval naše podnikanie. Tieto hodnoty sú naozaj skutočné a rýdze predovšetkým preto, že obstáli v teste času. Sme hrdí na to, že sa prebúdzajú k životu vo všetkých aspektoch nášho podnikania, od našich produktov a služieb až po partnerstvo a environmentálne aktivity.

Prečo vám to ale pripomíname práve vo februári, kedy sú tieto hodnoty v našich životoch prítomné každý deň? Pretože máme narodeniny (resp. náš Deň založenia)!

Ricoh sa zrodil 6. februára 1936. Vo svižnom veku osemdesiattri rokov sme za posledných osem desaťročí pozorovali rad zmien. Od začiatku podnikania v oblasti jemného papiera až po dnešok, kedy podporujeme rozvoj digitálnych pracovísk po celom svete, sme aktívne menili svet práce. Taktiež sme na trh priniesli celý rad inovácií a práve inovácie sú témou tohtoročných osláv našich narodenín.

Tak teda pripravme tortu, sviečky, šampanské a pripime si na ďalších 83 rokov inovácií a posilňovania digitálnych pracovísk.

Pozrite sa na toto video a vypočujte si, čo naše hodnoty znamenajú pre našich ľudí.

Autor: Nicola Downing, COO, Ricoh Europe 

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk