Tlačiarenská komunita poskytla v čase Covid-19 poradenstvo a podporu ako súčasť novo spusteného programu Ricoh Business Booster
01.07.2020

Tlačiarenská komunita poskytla v čase Covid-19 poradenstvo a podporu ako súčasť novo spusteného programu Ricoh Business Booster

Ricoh Europe, Londýn, 1. júla 2020 – Poskytovatelia tlačových služieb, ktorí prehodnocujú svoje fungovanie a zisťujú, ako sa do budúcna vyvíjať v reakcii na globálnu pandémiu, sú podporovaní novo spusteným programom Ricoh Business Booster.

Ricoh Business Booster poskytuje v rámci komunity podporu a znalosti v súvislosti s Covid-19
Ricoh Business Booster poskytuje v rámci komunity podporu a znalosti v súvislosti s Covid-19
Klientom, ktorí prevádzkujú produkčné tlačiarne značky Ricoh, poskytuje Ricoh Business Booster množstvo informácií, vrátane rád a nápadov o tom, aké ďalšie kroky by klienti mohli podniknúť na trhu po príchode Covid-19. Program poskytuje tiež širokú škálu stiahnuteľných grafík, ktoré slúžia pre sociálne dištancovanie. Pre vstup do programu stačí týmto klientom registrácia na webe Ricoh Business Booster, ktorá je zadarmo. Stačí zadať prihlasovacie údaje a výrobné číslo využívaného zariadenia. Obsah webu je v angličtine.
Program zahŕňa rozrastajúcu sa knižnicu článkov, prehľadov a pokynov týkajúcich sa Covid-19. Ponúka tiež podporu obchodu a vývoja produktov, prípadové štúdie, videá, webináre, návrhy a šablóny. Navyše obsahuje špecifické pokyny pre prácu s 5. farbou, ako je biela, neónové a neviditeľná červená, pre digitálne farebné hárkové tlačiarne radu Ricoh ProTM C7200x.
"Program Ricoh Business Booster predstavuje jednu z mnohých kľúčových iniciatív, do ktorých Ricoh investuje, aby pomohol svojim klientom," hovorí Erwin Busselot, riaditeľ pre obchodné inovácie a riešenia pre komerčnú a priemyselnú tlač. "Našou ambíciou je poskytnúť klientom nielen praktické nástroje a zdroje, ale tiež vytvoriť silnú komunitu a zdieľať nápady, aby sme podporili polygrafický priemysel. Činnosti programu identifikujú, čo je novou normou v reakcii na nemalé zmeny a neustále výzvy. Ricoh Business Booster je navrhnutý tak, aby klientom pomohol čerpať z ľubovoľného počtu ponúkaných tém, aby mohli pružne reagovať a prispôsobovať sa zodpovedajúcim spôsobom. Schopnosť sebavedome meniť prístup povedie k úspešnému rastu."

| O spoločnosti Ricoh |

Spoločnosť Ricoh posilňuje digitálne pracoviská pomocou inovatívnych technológií a služieb, ktoré umožňujú jednotlivcom pracovať inteligentnejšie odkiaľkoľvek.

Vďaka vycibreným znalostiam a organizačným schopnostiam, ktoré spoločnosť Ricoh rozvíjala počas svojej 85-ročnej histórie, je popredným poskytovateľom digitálnych služieb, správy informácií a riešení pre tlač a vizualizáciu navrhnutých na podporu digitálnej transformácie a optimalizáciu výkonnosti spoločnosti.

Skupina Ricoh, s hlavným sídlom v Tokiu, má významné prevádzky naprieč celým svetom a jej produkty a služby sa v súčasnosti dostávajú k zákazníkom v približne 200 krajinách a regiónoch. Na konci fiškálneho roku v marci 2022 dosiahla Skupina Ricoh celosvetový obrat vo výške 1 758 miliárd jenov (približne 14,5 miliardy USD).

Ďalšie informácie nájdete na stránkach www.ricoh.sk.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek uvádzané názvy produktov sú registrovanými ochrannými známkami príslušných spoločností.

Kontakt pre médiá: 

Monika Pravdová

Marketing Executive

RICOH Slovakia s.r.o.

E-mail: monika.pravdova@ricoh.sk

Mobile: +421 948 461 159

www.facebook.com/RicohSlovakia/

https://www.linkedin.com/company/ricoh-slovakia/

https://www.instagram.com/ricoh.slovakia/

www.ricoh.sk